Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2024

Φρουζής: «Για εμένα η υπόθεση Novartis δεν αποτελεί σκάνδαλο»

NOVARTIS: Συνεχίζεται και σήμερα η κατάθεση του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Novartis, Κωνσταντίνου Φρουζή, στην Προανακριτική Επιτροπή, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης Novartis, για πιθανή εμπλοκή του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, ενώ χθες κατέθετε επί 8 ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Φρουζής απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε ότι, για τον ίδιο, η υπόθεση Novartis δεν αποτελεί σκάνδαλο.

- Διαφήμιση -

«Με ρωτάτε αν η Novartis είναι σκάνδαλο. Η απάντηση είναι σα να με ρωτάτε αν η ζωή είναι δύσκολη. Για εμένα, δεν είναι σκάνδαλο», φέρεται να είπε ο κ. Φρουζής.

Ωστόσο, όταν ερωτήθηκε πώς βγήκε καλύτερος μάνατζερ της χρονιάς με τόσα αρνητικά σε βάρος του, απέφυγε να απαντήσει.

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Φρουζής αρνήθηκε την ύπαρξη email προς τον Άδωνη Γεωργιάδη, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Δώρας Αυγερή, μέλος της επιτροπής από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μα υπάρχουν δημοσιεύματα και το δηλώνει και ο ίδιος ο Γεωργιάδης. Τα mail είχαν διαρρεύσει και από τη δικογραφία», φέρεται να είπε η κ. Αυγερή. Ωστόσο, ο ίδιος φέρεται να αποδέχτηκε ως αληθή τα mail προς Στουρνάρα και Μητσοτάκη, ο οποίος φέρεται να υποστήριξε πως ζητούσε δουλειά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Φρουζής υποστήριξε πως πήγε στην Τουλουπάκη με δυο στόχους, να καταθέσει για να μιλήσει και για να ανοίξουν οι λογαριασμοί του. «Θέλω να καταθέσω της ξεκαθάρισα», φέρεται να είπε.

«Όταν κάποιος έχει ζητήσει να καταθέσει κι ο άλλος του προτείνει ευεργετικές διατάξεις λέγοντας πως έχουν βρεθεί αδικήματα σημαίνει “έλα να καταθέσεις κάτι που πρέπει να καταθέσεις”. Δεν κολλάνε τα γεγονότα, έτσι εξέλαβα την στάση Τουλουπάκη», είπε στην Προανακριτική ο κ. Φρουζής, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να δήλωσε ότι «η κουβέντα όλη ήταν για να δώσω πολιτικούς. Αυτό κατάλαβα».

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα