Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

H οργισμένη απάντηση του David Beckham σε αυτούς που «έπιασαν στο στόμα τους» την κόρη του

Χθεσινό top gossip νέο στο Hollywood; Μα φυσικά η Harper Beckham! Οι φωτογραφίες της τετράχρονης κορούλας της Victoria και του David Beckham που την δείχνουν να φορά ακόμη πιπίλα αποτέλεσαν θέμα σχολιασμού σε πολλά κορυφαία sites.

Συγκεκριμένα σχολιάστηκε από την DailyMail πως η χρήση πιπίλας από ένα τετράχρονο παιδάκι δεν είναι φυσιολογική, καθώς είναι πια μεγάλο για να… καταφέρει την αποχωριστεί. Επιπλέον, έμμεσα έκριναν τους διάσημους γονείς ως… ανενημέρωτους, καθώς όπως σημειώθηκε στο άρθρο η παρατεταμένη χρήση πιπίλας δημιουργεί προβλήματα στην ομιλία καθώς και στα δόντια του παιδιού.

- Διαφήμιση -

Αν νομίζατε πως ο David θα καθόταν με τα χέρια σταυρωμένα πλανάστε.

Ο πανέμορφος star έκανε print screen το συγκεκριμένο δημοσίευμα και το πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας από κάτω τα εξής: «Γιατί μερικοί άνθρωποι πιστεύουν πως έχουν το δικαίωμα να επικρίνουν ένα γονέα για τα ίδια του τα παιδιά χωρίς καν να έχουν στα χέρια τους πραγματικά γεγονότα; Όλοι όσοι έχουν παιδιά γνωρίζουν πως όταν δεν αισθάνονται καλά ή έχουν πυρετό κάνεις ό,τι τους παρηγορεί καλύτερα- και τις περισσότερες φορές αυτό είναι η πιπίλα. Οπότε όσοι επικρίνουν ας σκέφτονται πρώτα δύο φορές για αυτό που πρόκειται να πουν για τα παιδιά άλλων ανθρώπων, επειδή στην πραγματικότητα δεν έχει κανένας το δικαίωμα να με επικρίνει ως γονιό.»

trt_cc807

Πηγή: queen.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα