Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Άδωνις: «Δεν υπάρχει λόγος για νέο Fuel Pass, η τιμή της βενζίνης έχει πέσει κάτω από 2 ευρώ»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για την ενεργειακή κρίση αλλά και τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να δοθεί στους πολίτες Fuel Pass 3, λέγοντας πως δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτή τη στιγμή, καθώς η τιμή της βενζίνης έχει πέσει.

- Διαφήμιση -

«Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει μόνο μειώσει φόρους. Δεν έχουμε αυξήσει απολύτως κανέναν φόρο. Δεν έχουμε αυξήσει τον φόρο κατανάλωσης, είναι αυτός που παραλάβαμε από τον Τσίπρα. Δεν έχει αυξηθεί κανένας φόρος από εμάς. Εμείς μόνο μειώνουμε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές. Όσα δώσαμε και δίνουμε τώρα δεν είναι από δανεικά χρήματα. Είναι μόνο από την ανάπτυξη», είπε αρχικά.

«Η αύξηση των εσόδων, αν αναφέρεστε ειδικά στα καύσιμα, στον ειδικό φόρο κατανάλωσης και την τιμή, έχει επιστρέψει στους Έλληνες πολίτες, το Fuel Pass 1 και το Fuel Pass 2. Fuel Pass 3 αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος να συμβεί. Η βενζίνη έχει πέσει κάτω από τα 2 ευρώ και πιθανόν να πέσει και παρακάτω. Οι προβλέψεις για την ύφεση της παγκόσμιας οικονομίας, οδηγούν το πετρέλαιο προς τα κάτω», τόνισε επίσης.

Πηγή: Gazzettaplus.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα