Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Άδωνις: «Θέλετε να σας κλείσουμε και τώρα που δεν υπάρχουν λεφτά να χρεωκοπήσετε;»

Για τις διευκολύνσεις στους εμβολιασμένους, το 150άρι που θα πάρουν οι νέοι, αλλά και την κατάσταση με τον διαχωρισμό των επιχειρήσεων εστίασης σε μαγαζιά για εμβολιασμένους και μη, μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί της Τετάρτης.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας», όπου αφου δυσανασχέτησε με την γκρίνια, όπως την χαρακτήρισε, μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι η κυβέρνηση αυτή που κάνει διακρίσεις, αλλά ο ιός: «Ο εμβολιασμένος κινδυνεύει λιγότερο. Η πολιτεία ρυθμίζει τα της ανθρώπινης κυκλοφορίας και κανονικότητας. Να μην υπήρχε καμία διάκριση, ούτε ιός, ούτε πόλεμος».

- Διαφήμιση -

Μάλιστα απευθυνόμενος στους επιχειρηματίες της εστίασης για τις επιφυλάξεις τους και για το πως θα μπορεί να γίνει ο διαχωρισμός, τους είπε: «Θέλετε χειμώνα να σας ξανακλείσουμε και τώρα πια που δεν υπάρχουν και λεφτά να χρεοκοπήσετε ή όχι; Αντί να φωνάζεις σε μας να πεις σε καλλιτέχνες να κάνουν δηλώσεις να πάμε να εμβολιαστούν οι άνθρωποι, να μην έχουμε πανδημία τον χειμώνα».

Συνεχίζοντας απευθυνόμενος στους επιχειρηματίες της εστίασης που ήταν εκείνη την ώρα σε ζωντανή σύνδεση, τόνισε: «Έχει έρθει η ώρα να ωριμάσουμε. Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά. Αν έρθει πανδημία τον χειμώνα, τελειώσαμε οικονομικά ή θέλετε να σας το πω πιο απλά»

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα