Διάγγελμα Μητσοτάκη: Εμβολιασμοί για τους άνω των 30 από τη Μεγάλη Εβδομάδα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε διάγγελμά του προς τους πολίτες μίλησε για τα νέα μέτρα που θα ισχύουν το Πάσχα αλλά και για την σταδιακή άρση των περιορισμών του lockdown μέσα στον Μάιο.

«Διανύουμε την τελευταία και πιο ευαίσθητη φάση του πολέμου με τον κορονοϊό» ανέφερε αρχικά ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του. Υπάρχει μεγάλη κούραση, αλλά υπάρχουν δίπλα μας νέοι σύμμαχοι, όπως τα εμβόλια και τα self tests.

- Διαφήμιση -

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε το άνοιγμα μίας νέας γραμμής την Μεγάλη Εβδομάδα, σε ό,τι αφορά τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού.
Αρχίζει από τη Μεγάλη Εβδομάδα ο εμβολιασμός για όσους είναι από 30 ετών και πάνω.

Ο κ. Μητσοτάκης επέμεινε στην ανάγκη εμβολιασμού όλων κατά του κορωνοϊού, σημειώνοντας ότι είναι πιο πιθανό να έχει κάποιος τροχαίο ατύχημα παρά κάποιο πρόβλημα με το εμβόλιο.
Παραδέχτηκε ότι παρά την «άψογη οργάνωσή μας» όπως τη χαρακτήρισε, ακόμα η Ελλάδα δεν βρίσκεται στα ποσοστά που θα ήθελε η κυβέρνηση.

«Είναι τραγικό άνθρωποι να χάνουν τη ζωή τους, ενώ με το εμβόλιο θα είχαν σωθεί» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε «θα σας παρακαλέσω να θωρακίσετε τον εαυτό σας».

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα