Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

«Καθημερινής» – Άδωνις: Αρπάχτηκαν για το «Καλάθι του Καρνάβαλου»

Συγκεκριμένα, ο συντάκτης της στήλης «Στέντωρ» προχώρησε σε ένα ιδιαιτέρως επιθετικό σχόλιο κατά του Άδωνη Γεωργιάδη, με βαριά υπονοούμενα.

Με τίτλο «Κε τε λα πόνγκο, κε τε λα πόνγκο» (από το γνωστό τραγούδι, σήμα κατατεθέν των Αποκριών), ο συντάκτης αναφέρεται στο «καλάθι του νοικοκυριού» και το «καλάθι του Αη Βασίλη» κάνοντας λόγο για «επικοινωνιακό ντελίριο» και χαρακτηρίζοντάς τα ως «business as usual».

- Διαφήμιση -

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο κόσμος δεν κρυώνει – Η μείωση της κατανάλωσης οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους»

«Αν πάντως οι εκλογές γίνουν την άνοιξη και αποφασιστεί ενδιαμέσως κανένα “καλάθι του Καρνάβαλου”, δεν θα χρειαστεί νέα καμπάνια. Τρέχει ήδη»καταλήγει το σχόλιο.

Το σχόλιο της «Καθημερινής»:

«Κε τε λα πόνγκο, κε τε λα πόνγκο

Αν ήταν άλλος, θα λέγαμε ότι φταίει η προεκλογική φούρια. Για τον αεικίνητο, όμως, υπουργό της Αναπτύξεως, που τρέχει με πυρηνική σύντηξη, προτού η σύντηξη ανακαλυφθεί, το επικοινωνιακό ντελίριο για το “καλάθι του νοικοκυριού” και, τώρα, για το “καλάθι του Αη Βασίλη” είναι business as usual. Τουλάχιστον, οι πόζες με τα λαμπιόνια και αγιοβασιλάκια -που μοιράζει επισήμως το ίδιο το υπουργείο- είναι ασυγκρίτως πιο χαριτωμένες από τους μπακαλογατίσιους ακισμούς μπροστά στα ψυγεία με τα κοτόπουλα και τα ράφια με τα κομκασέ. Αν πάντως οι εκλογές γίνουν την άνοιξη και αποφασιστεί ενδιαμέσως κανένα “καλάθι του Καρνάβαλου”, δεν θα χρειαστεί νέα καμπάνια. Τρέχει ήδη».

Η απάντηση του Άδωνη

- Διαφήμιση -

Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε μέσω Twitter στο σχόλιο της «Καθημερινής».

Άδωνις Γεωργιάδης

«Είναι φυσιολογικό άνθρωποι που έχουν γεννηθεί μέσα στον πλούτο, να μην μπορούν να νιώσουν την ανάγκη του αδύναμου για έστω λίγο καλύτερες τιμές. Αν για να το επιτύχω χρειάζεται να χλευάζει το στυλ μου η έγκριτη @Kathimerini_gr μαζί με τον «έγκριτο» και την παρέα τους, δεκτόν!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Topontiki.gr

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα