Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022

Κυριάκος Μητσοτάκης: 21.000 ευρώ για την πρωθυπουργική κουστωδία στην Πελοπόννησο

Ακριβά θα πληρώσουν οι πολίτες της Πελοποννήσου την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή τους καθώς ο γαλάζιος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας αποφάσισε να ξοδέψει πάνω από 21.000 ευρώ για να υποδεχτεί τον πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου αποφάσισε να διαθέσει 21.043,87 ευρώ για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη και τις συναντήσεις και ομιλίες που θα έχει την ερχόμενη Δευτέρα.

- Διαφήμιση -

«Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους είκοσι μία χιλιάδες σαράντα τρία ευρώ και ογδόντα επτά λεπτά (21.043,87 €) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του (ης) «01.072 Υπηρεσίες Διοίκησης ΠΕ Αρκαδίας» K.A. Eξόδων 0845.0001 του οικονομικού έτους 2021 για «Κάλυψη δαπανών στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, κ. Κ.Μητσοτάκη και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σ.Λιβανού, στις 19-07-2021 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς και των συναντήσεων, ομιλιών και επαφών του» σημειώνεται στη σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

Ο περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, είχε αναφέρει ήδη από την Πέμπτη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί περιοχές στη Δυτική Μεσσηνία το πρωί της Δευτέρας, συνοδευόμενος, εκτός από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό, και από την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη. Στην απόφαση που δημοσιεύτηκε γίνεται αναφορά μόνο στον Σπ. Λιβανό, οπότε δεν αποκλείεται η Περιφέρεια Πελοποννήσου να ετοιμάζεται να εκταμιεύσει μερικές χιλιάδες ευρώ ακόμα για τη Λ. Μενδώνη.

Απόφαση στη Διαύγεια

Πηγή: Avgi.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα