Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, 2021

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ποινική προκαταρκτική έρευνα για τη δημοσιοποίηση ονομάτων των νηπίων

Ποινική προκαταρκτική έρευνα για τη δημοσιοποίηση ονομάτων παιδιών νηπιαγωγείου της Αθήνας με αφορμή την αναδημοσίευσή τους από τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο ξεκίνησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Η έρευνα στρέφεται προς πάσα κατεύθυνση με τις αρχές της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος να αναζητούν από ποιον και από πού προέκυψε η διαρροή, αλλά και το κατά πόσο εμπλέκονται άλλα άτομα στη διαχείριση του επίμαχου αρχείου, το οποίο εμπεριέχει εξαιρετικά ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

- Διαφήμιση -

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναδημοσίευσε ανάρτηση της ιστοσελίδας meaculpa.gr (εκφράζει τις θέσεις του βουλευτή της ΝΔ), η οποία δημοσίευε ονόματα ανήλικων παιδιών που μοιάζουν ξένα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, με ανακοίνωσή της, η Ένωση δικηγόρων «Νομικά Θέματα – Συνεπιμέλεια», έκανε λόγο για σωρεία αδικημάτων και παραπτωμάτων αναφορικά με τη δημοσιοποίηση των ονομάτων των νηπίων από την ιστοσελίδα meaculpa.gr και την αναδημοσίευση από τον Κ. Μπογδάνο, ζητώντας παράλληλα, την παρέμβαση των δικαστικών αρχών.

Πηγή: Avgi.gr
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα