Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, 2024

Μάκης Βορίδης: «Εντυπωσιακά άτυχος ο Βόλος εδώ»

Ο Μάκης Βορίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Οι Αταίριαστοι» και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάει ξανά ο Βόλος, αφού σε μόλις 20 ημέρες βρέθηκε ξανά κάτω από το νερό, λόγω της κακοκαιρίας Elias.

- Διαφήμιση -

«Εντυπωσιακά άτυχος ο Βόλος εδώ, υπό την έννοια ότι πάλι είχαμε πολύ εκτεταμένο καιρικό φαινόμενο. Οι πρώτες μετρήσεις και παρότι δεν υπάρχει ακόμα πλήρης καταγραφή του όγκου του νερού. Μιλάνε για νερό το οποίο ήταν μεγαλύτερο από τον Ιανό αυτή τη φορά, κάτι λιγότερο από τον Daniel. Απολύτως εστιασμένο, στον Βόλο. Το δεύτερο που επιβαρύνει -κακά τα ψέματα- την κατάσταση του Βόλου είναι ότι έχει πληγεί πολύ προσφάτως, επομένως δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως μέχρι σήμερα, οπότε είναι πολύ χειρότερο», είπε αρχικά.

«Ο υπουργός ο Βασίλης ο Κικίλιας είναι εκεί, οι άνθρωποι που παλεύουν να φέρουν τα πράγματα στην κανονικότητα είναι εκεί. Γίνονται συνέχεια απαντλήσεις, έχουν γίνει όποιες διασώσεις χρειάστηκαν να γίνουν. Ευτυχώς δεν διακινδύνευσαν ζωές. Πρόσθετες ζημιές θα δούμε ποιες είναι…», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα