Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές ο Αλέξης Τσίπρας

Η συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε κύκλο γκρίνιας και συντροφικών μαχαιρωμάτων στην Κουμουνδούρου, με τον Δημήτρη Παπαδημούλη και τον Ανδρέα Ξανθό, στέλεχος της «Κίνησης των 53+», ουσιαστικά να θέτουν θέμα ηγεσίας.

Στην αντεπίθεση, για να προστατεύσουν τον Αλέξη Τσίπρα, βγήκαν οι «προεδρικοί», με πρώτη τη Ρένα Δούρου που δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «αηδιαστικές στην καλύτερη περίπτωση» τις δηλώσεις Παπαδημούλη.

- Διαφήμιση -

Σε αυτό το κλίμα μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που θα συνεδριάσει την Πέμπτη και θα ξεκινήσει με ομιλία Τσίπρα στις 17:00.

Προγραμματική αντιπολίτευση: Η μόνη λύση ως τις 25 Ιούνη

Όπως φαίνεται ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια και πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αποφασίσει να συγκρουστεί, αλλά και και προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές στο κόμμα.

Άμεσα στην Κουμουνδούρου θα εγκατασταθούν επαγγελματίες επικοινωνιολόγοι και εταιρείες, οι οποίοι θα ασχοληθούν με την στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ, αναλαμβάνοντας και την προεκλογική καμπάνια.

Στόχος να περάσει στον κόσμο το πρόγραμμα του κόμματος και ειδικά σε συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες, που του γύρισαν την πλάτη, όπως οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

- Διαφήμιση -

Το επικοινωνιακό κομμάτι θα αναλάβουν οι πρώτοι σε σταυρούς, όπως η Έφη Αχτσιόγλου, ο Αλέξης Χαρίτσης, ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και μερικά ακόμη νέα στελέχη.

Η αλλαγή στην τακτική θα περιλαμβάνει τη θετική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα θα καλούν τους πολίτες να μην δώσουν «λευκή επιταγή» στον Μητσοτάκη.

Πηγή: Newsbreak.gr

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα