Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2024

Άδωνις: 400.000 μακροχρόνια άνεργοι δεν παίρνουν επίδομα, γιατί ζουν με «μαύρα»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θες να αγιάσεις… και ο Άδωνις δεν σε αφήνει!

Ο υπουργός Ανάπτυξης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Kontra και σε ερώτηση του Αιμίλιου Λιάτσου, γιατί ενώ οι μακροχρόνια άνεργοι είναι 570.000 το επίδομα των 400 ευρώ που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός θα το λάβουν μόνο 155.000, απάντησε ότι… για να επιβιώνουν οι υπόλοιποι 400.000 και πλέον για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε ζουν με «μαύρη εργασία»!

- Διαφήμιση -

Κι αυτή τη φορά δεν έχει, «αλλιώς το είπα», ή «άλλο εννοούσα»…

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης, δηλώνει ότι… κάπως ζουν, με κάποιον τρόπο, οπότε αυτό σημαίνει… μαύρη εργασία! «Πρώτη φορά το ακούτε αυτό», αναρωτιέται, κιόλας, ο υπουργός!

Αν ήταν ένα κράτος να μπαίνει σε αυτή τη λογική, επειδή είναι ανίκανο να παρέχει δουλειές ή να εξαλείψει τη μαύρη εργασία, αλίμονο στην κυβέρνηση που θα την εφάρμοζε αυτή την πολιτική… Δηλαδή για να πιστέψει ένα κράτος και μία κυβέρνηση ότι υπήρχαν πραγματικά μακροχρόνια άνεργοι, άστεγοι και φωτοχοποιημένοι, πρέπει πρώτα να έχουν πεθάνει! Αν βρίσκουν τρόπο να ζουν, δεν δικαιούνται!

Από την άλλη πλευρά, κι εν μέρει δίκιο να έχει, συμπεριλαμβάνει και τους 400.000 ανέργους; Λες και δεν υπάρχουν κι αυτοί οι άνεργοι που δικαιούνται και λαμβάνουν το επίδομα ανεργίας, αλλά ακόμη και όταν βρίσκουν δουλειά, έως ότου λήξει η χρονική διάρκεια, δεν τη δηλώνουν… Είναι όμως σοβαρή λογική αυτή; Από χείλη υπουργού και μάλιστα Ανάπτυξης; Αντιπροέδρου του κυβερνώντος κόμματος; Με τα πόδια σκέφτεται;

Προσωπικά, αυτή την ανεκδιήγητη, υπερβατική εκτίμηση, αδυνατώ να πιστέψω ότι την έχει κάνει και ο πρωθυπουργός! Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, οφείλει σήμερα κιόλας να δώσει επαρκείς εξηγήσεις και να αδειάσει τον εν λόγω υπουργό της κυβέρνησης. Ο δε Κυριάκος Μητσοτάκης να αντιληφθεί πως την ώρα που εκείνος χτίζει, κάποιοι γκρεμίζουν… Επιτέλους, ας τους μαζέψει!

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα