Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Καμμένος: “Το δίλημμα είναι εθνική αξιοπρέπεια ή παράδοση της εθνικής ανεξαρτησίας”

Ο  πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος ήταν καυστικός στο βήμα της Βουλής.

«Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να περάσουν το δίλημμα ευρώ ή δραχμή, το δίλημμα είναι εθνική αξιοπρέπεια ή παράδοση της εθνικής ανεξαρτησίας της πατρίδας μας, η υποστολή των σημαιών. Η Ελλάδα δεν υπέστειλε ποτέ τις σημαίες» δήλωσε προσερχόμενος στην Βουλή, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

- Διαφήμιση -

«Κάναμε μεγάλες προσπάθειες», τόνισε, «προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα για ένα συμβιβασμό. Σε κάθε προσπάθεια που κάναμε εμείς, από την άλλη πλευρά το μήνυμα που ήθελαν να περάσουν είναι ότι θα εξευτελίσουν έναν ολόκληρο λαό και μια ολόκληρη χώρα, ότι θα καταργήσουν την Ευρώπη των εθνών-κρατών».

Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «την απάντηση θα τη δώσει ο ελληνικός λαός με ένα «όχι» στις 5 Ιουλίου. Με το ίδιο «όχι» που απάντησε ο Τάσσος Παπαδόπουλος για το Σχέδιο Ανάν, με το ίδιο «όχι» που απάντησε ο ελληνικός λαός το 1940. Η ιστορία αυτού εδώ του τόπου γράφτηκε μόνο με «όχι». Η εποχή του «ναι σε όλα», η εποχή της υποχώρησης, η εποχή της εξαθλίωσης των Ελλήνων τελειώνει την άλλη εβδομάδα».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα