Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο Άδωνις έδωσε την χαριστική βολή σε χιλιάδες επιχειρήσεις

Ο Άδωνις έκλεψε πάλι την παράσταση! Είχε ξεκαθαρίσει άλλωστε ότι τα καταστήματα που θα μπορούν να τεθούν οι εργαζόμενοι τους σε αναστολή θα είναι αυστηρά αυτά που πλήττονται από την απαγόρευση μουσικής.

Και όντως με βάσει την σχετική ΚΥΑ σε αυτό το μέτρο ενίσχυσης μπορούν να ενταχθούν μόνον τα κέντρα διασκέδασης και τα μεγάλα Club. Ο Άδωνις το είπε, κάποιοι όμως δεν το κατανόησαν και βιάστηκαν να χαρούν.

- Διαφήμιση -

Ούτε τα bar όμως, ούτε τα καφέ, ούτε τα εστιατόρια ή τα μεζεδοπωλείο με μουσική συμπεριλαμβάνονται!

Ένα μαγαζί δηλαδή που είχε δικαίωμα να έχει dj ή να απασχολεί μουσικούς, δεν μπορεί να τους θέσει σε αναστολή καθώς οι ΚΑΔ που έβαλε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην απόφαση του είναι ελάχιστοι.

Τελικά, για μια ακόμη φορά, ευνοημένοι θα είναι οι λίγοι και μεγάλοι επιχειρηματίες και όχι η μεγάλη πλειοψηφία των καταστημάτων, τα οποία ο Υπουργός θεωρεί ότι δεν πλήττονται από τα μέτρα.

Προφανώς αυτοί δεν είναι «συνομιλητές» της κυβέρνησης. Και κάποιοι εκπρόσωποι τους που θεωρούσαν ότι η κυβέρνηση τους άκουσε, μάλλον κατάλαβαν ότι που η γνωστή παροιμία «στου κουφού την πόρτα», έχει απόλυτη εφαρμογή στην περίπτωση τους.

Ο Άδωνις δίδαξε για άλλη μια φορά!

Πηγή: Newsbreak.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα