Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο βουλευτής και το μυστήριο με την Porsche

Ο βουλευτής και το μυστήριο με την πουλημένη Porsche που … κρύφτηκε. Την αποκάλυψη για τον βουλευτή με την Porsche κάνει ο Βηματοδότης.

Όπως γράφει, ο Δημήτρης Καβαδέλλας, ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων που είχε δηλώσει ότι πούλησε την Porsche όταν κυκλοφόρησε η φωτογραφία του αυτοκινήτου του στο πάρκινγκ της Βουλής, τελικά δεν την πούλησε. Την έκρυψε!

- Διαφήμιση -

Ο κ. Καβαδέλλας είχε πει ότι το πούλησε σε καλή τιμή σε έναν γαιοκτήμονα φίλο του κόμματός του αλλά αυτό τελικά δεν έγινε ποτέ!  Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, η Porsche απλώς άλλαξε θέση και από το πρώτο υπόγειο του γκαράζ μεταφέρθηκε στο πέμπτο υπόγειο, εκεί όπου σπανίως πάει κανείς, παρκαρισμένη δίπλα σε μια μαύρη SLK.

Ο ίδιος, επιχειρώντας να δικαιολογήσει την πράξη αυτή είπε ότι δεν την πούλησε ακριβώς, απλά έδωσαν τα χέρια και ο αγοραστής το μετάνιωσε. Δείχνει και ένα χαρτί από ένα συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο τού ζητεί 5.240 ευρώ για επισκευές. Από τον βουλευτή ζήτησε εξηγήσεις και ο Βασίλης Λεβέντης. Σύμφωνα με τον Βηματοδότη πάντα, ο βουλευτής τον έπεισε τον Πρόεδρο όταν του είπε ότι τελικά θα το αγοράσει ο ιδιοκτήτης του συνεργείου.

Για το θέμα έκανε ανάρτηση στο facebook και ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος που είχε αποκαλύψει πρώτος την υπόθεση…

Πηγή: newsit.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα