Εισήγηση για -10 στην ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό σε Μελισσανίδη

Iσόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο στον Δημήτρη Μελισσανίδη-10 βαθμούς από την ΑΕΚ. Αυτή είναι η είσηγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας για την υπόθεση της ΕΠΣ Καρδίτσας!

Φυσικά μιλάμε για βαρύτατες κατηγόριες, εάν αναλογιστεί κανείς πως η ανώτερη ποινή είναι το -6 (προφανώς η εισήγηση για -10 φτάνει συνδυαστικά)! Η εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας εμπλέκει και τον Γιάννη Παπαδόπουλο αλλά και τον Αγγελο Δανιήλ (μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐδας) για ισόβιο αποκλεισμό.

- Διαφήμιση -

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της Ενωσης μετά και από την αυτήν την εξέλιξη. Θυμίζουμε πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήταν έξαλλοι όταν προέκυψε η συγκεκριμένη καταγγελία μιας και προερχόταν από ένα ανύπαρκτο σωματείο (σ.σ. Ενωση Πολιτών-Φιλάθλων Καρδίτσας) μιας και δεν υπάρχει σε κανένα σχετικό μητρώο.

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΕΚ φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως πρόκειται για μια στημένη διαδικασία, ενώ τονίζουν πως δεν πρόκειται καν για παραπομπή της ΠΑΕ ή του Δημήτρη Μελισσανίδη, παρά μόνο για μια εισήγηση του ερευνητή Ανδρέα Αθανασίου προς την Επιτροπή που θα αποφασίσει αν θα γίνει η παραπομπή.

Η ΑΕΚ αναφέρει πως το πόρισμα βασίζεται σε όσα κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας για υποθέσεις του 2016 και οι οποίες έχουν ήδη κριθεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο. Τεράστια ερωτηματικά δημιουργεί βεβαίως σε αυτή τη φάση ακόμα και η διαρροή της εισήγησης του Αθανασίου αφού η διαδικασία είναι ακόμα πλήρως εμπιστευτική και δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί με την οριστική παραπομπή στο ακροατήριο εν αναμονή των υπομνημάτων των όσων κατηγορούνται μέχρι να κάνει η Επιτροπή Δεοντολογίας την τελική της εισήγηση. Και η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να στραφεί και εναντίων της Επιτροπής για παραβίαση της εμπιστευτικότητας της διαδικασίας.

«Η έρευνα περιέχει παντελώς κατασκευασμένες ιστορίες, χωρίς την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα. Πρόκειται για εντελώς αστεία υπόθεση που δεν μας προκαλεί την παραμικρή ανησυχία και θα την αντιμετωπίσουμε περνώντας στην αντεπίθεση και στρεφόμενοι εναντίον όλων όσοι επιχείρησαν εκτελώντας εντολές να σπιλώσουν την ομάδα μας».

Χαρακτηριστικό είναι ότι αυτό το -10 για την ΑΕΚ δεν προβλέπεται πουθενά, όπως και το συγκεκριμένο αδίκημα από τον Κώδικα Δεοντολογίας (που μιλάει για δωροδοκία και αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα) ενώ είναι παντελώς αστήρικτη και δεν προκύπτει από πουθενά είναι η εμπλοκή Μελισσανίδη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας. Οι άνθρωποι του δικεφάλου μόλις διάβασαν τα δημοσιεύματα έλεγαν: «Στήνουν την ΑΕΚ στο εδώλιο με μία ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή στημένη διαδικασία. Αλλά Την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν μπορεί να τον ακουμπήσει κανείς».

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν θα αρκεστεί στο ρόλο της αντιμετώπισης των αστείων κατηγοριών και της εμπλοκής της σε μία ανύπαρκτη ιστορία αλλά θα βγει στην αντεπίθεση και θα καταγγείλει τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς στην ελληνική δικαιοσύνη.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Πώς το ΟΑΚΑ θα ξανακάνει τον Παναθηναϊκό «Αυτοκράτορα»;

Το γηπεδικό είναι το πιο σημαντικό ζήτημα για τον οργανισμό του Παναθηναϊκού. Ο αναπνευστήρας όπου μέσω αυτού θα έρθει η εκτόξευση. Η γιγάντωση του «τριφυλλιού»...

Μουντιάλ 2022: 5.000 Covid free Ολλανδοί χωρίς μάσκες στην εξέδρα

Η επιστροφή στην κανονικότητα και στο ποδόσφαιρο βρίσκεται ίσως όλο και πιο κοντά. Τουλάχιστον ένα όμορφο δείγμα αυτής παρουσιάστηκε στη “Γιόχαν Κρόιφ Αρένα”. Βασικά δεν...

Όσα κανείς δεν λέει για την ΑΕΚ. Και το ιδιοκτησιακό της

Τι, στ’ αλήθεια, συμβαίνει με την ΑΕΚ; Πως προέκυψε αυτή η απεχθής εικόνα της ομάδας να σέρνεται και να «παρακαλάει» να τελειώσουν οι αγώνες...

Νέα άρθρα