Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Πογέτ ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΑΕΚ

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ στο τέλος της σεζόν.

Μέχρι την ολοκλήρωση των play offs θα παραμείνει στην ΑΕΚ ο Γκας Πογέτ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με δήλωση που μοιράστηκε από την εταιρία μάνατζερ που τον εκπροσωπεί. Ο Ουρουγουανός προπονητής τόνισε ότι οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση μετά τα “παραπλανητικά ρεπορτάζ” που διάβασε την επόμενη μέρα της συνάντησης του μάνατζερ του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

- Διαφήμιση -

Ο Πογέτ φέρεται να ενημέρωσε τους συνεργάτες του ότι στη συνάντηση δεν επιτεύχθηκε συμφωνία, ούτε κλείστηκε νέο ραντεβού, όπως εσφαλμένα μεταφέρθηκε από το ρεπορτάζ.

Αναλυτικά η δήλωση του:

“Θα ήθελα να πληροφορήσω τους οπαδούς της ΑΕΚ ότι θα φύγω από τον σύλλογό σας όταν λήξει το συμβόλαιό μου το καλοκαίρι. Μετά τη χθεσινή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου και του μάνατζέρ μου και αφού διάβασα παραπλανητικά ρεπορτάζ στον σημερινό Τύπο για τη συνάντηση, κάθισα με τους βοηθούς και όλη την προπονητική μου ομάδα και ανέλυσα «γιατί έγινε η συνάντηση» και «τι ειπώθηκε σε αυτήν» και αποφάσισα ότι θα φύγω το καλοκαίρι ενάντια στην ξεκάθαρα αρχική μου επιθυμία και πρόθεση να μείνω στην ΑΕΚ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για ό,τι έκαναν μέχρι τώρα, για τους οπαδούς μας, τον σύλλογο, την προπονητική μου ομάδα και για εμένα και να τους ζητήσω μια τελευταία προσπάθεια για να κάνουμε τους οπαδούς της ΑΕΚ περήφανους για την αγαπημένη τους ομάδα. Πέρασα υπέροχα στην Ελλάδα, ο κόσμος ήταν πολύ θερμός μαζί μου, με την οικογένειά μου και με εμένα και δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς είναι η ζωή εδώ σε αυτή την πανέμορφη χώρα. Σας ευχαριστώ ξανά όλους και ας ευχαριστηθούμε τα τελευταία παιχνίδια μαζί”.

Το Sport24.gr και ο Βαγγέλης Αρναούτογλου είχαν αποκαλύψει στις 11 Απριλίου, ότι η ΑΕΚ ψάχνεται για το ενδεχόμενο μη παραμονής του Πογέτ. Ο πρώτος υποψήφιος ακούει στο όνομα Ζόραν Μάμιτς αλλά υπάρχει και άλλος.

Ο απόλυτος… αιφνιδιασμός από Πογέτ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έμαθαν από το διαδίκτυο για την απόφαση του Γκουστάβο Πογέτ να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Η ΑΕΚ είχε κανονικά προπόνηση σήμερα (19/4) το πρωί. Την τελευταία πριν από το ματς με τον Ατρόμητο. Ο Γκουστάβο Πογέτ ήταν κανονικά στα Σπάτα και δούλεψε όπως συνήθως, χωρίς να δώσει την παραμικρή ένδειξη, πως είχε πάρει απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Κανείς από τους ποδοσφαιριστές δεν είχε αντιληφθεί τίποτα. Την απόφαση του Πογέτ οι παίκτες της ΑΕΚ την πληροφορήθηκαν από το διαδίκτυο και από τα ραδιόφωνα και με τηλέφωνα που έκαναν μεταξύ τους. Κανείς δεν είχε ιδέα, καθώς ο Ουρουγουανός προτίμησε να αιφνιδιάσει με την δήλωση του.

- Διαφήμιση -

Μάλιστα η είδηση πως ο Πογέτ δήλωσε πως φεύγει στο τέλος της σεζόν, άρχισε να κυκλοφορεί, λίγη ώρα πριν οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο, πάνε στο ξενοδοχείο.

Εκεί που προφανώς αυτή η εξέλιξη θα αποτελεί το βασικό θέμα συζήτησης, ενώ μένει να φανεί αν τώρα που έκανε την δημόσια τοποθέτηση ο Πογέτ, θα μιλήσει επ’ αυτού και στους παίκτες του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα