Ο Μάνεσης ειρωνεύεται πολίτη που ειρωνεύεται τον Μητσοτάκη

0
73
Το πράγμα έχει ως εξής. Ρεπόρτερ του Alpha επιχειρεί να κάνει live ρεπορτάζ στον Φλοίσβο για τον συνωστισμό του κόσμου και την ατομική του ευθύνη/ανευθυνότητα στα νέα σκληρά μέτρα του Μωυσή Λουδοβίκου πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

Μία γυναίκα που περνούσε από το σημείο προτρέπει τον ρεπόρτερ και τον αρχισυντάκτη του να πάνε να κάνουν αντίστοιχο ρεπορτάζ σην Ικαρία. Όπου χθες ο Τσόρτσιλ Μωυσής πρωθυπουργός έκανε κορονοπάρτι 35 ατόμων χωρίς μάσκες κατά την εκδρομούλα του με το Σινούκ σε Ικαρία, Φούρνους και Σάμο και όλα τα ΜΜΕ εντελώς τυχαία εξαφάνισαν. Γιατι τα μέτρα ισχύουν μόνο για τα ανθρωπάκια και όχι για τους αυτοκράτορες.
Ο πολλά-βαρύς εύθικτος δημοσιογράφος (με το Ρ και το Α κεφαλαία) Μάνεσης εκνευρίστηκε, ειρωνεύτηκε και εμμέσως πλην σαφώς υπονόησε πως η πολίτης ήταν οπαδός της αντιπολίτευσης που ήθελε να δημιουργήσει κλίμα κατά της Υπέρκομψης ΝΔ.
Εντελώς συμπτωματικά ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης ήταν και αυτός που είχε αφηνιάσει και “θιχτεί” όταν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε βγάλει το ευστοχότατο σατιρικό σποτ με τους δημοσιογράφους-παπαγαλάκια να κυνηγούσαν τα λεφτά της λίστας Πέτσα και το είχε χαρακτηρίσει σκουπίδι. Εντελώς εντελώς συμπτωματικά.