Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Αίγυπτος: Μάνα σκότωσε τον γιο της και τον έφαγε

Ανατριχίλα προκαλεί η υπόθεση δολοφονίας ενός παιδιού από την ίδια τη μητέρα του στην Αίγυπτο, η οποία κατηγορείται ότι αφού σκότωσε το παιδί της, μαγείρεψε και έφαγε τα μέλη του.

Κατά τη διάρκεια της δίκης της το Σάββατο (17/06) στο Ποινικό Δικαστήριο του Ζαγκαζίγ, για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει τον αιγυπτιακό λαό, η ίδια υποστήριξε πως ο λόγος που την ώθησε να διαπράξει τη δολοφονία ήταν ότι της είχαν κάνει μάγια και πρόσθεσε ότι το έκανε για να σπάσει το ξόρκι, ενώ αρχικά υποστήριξε ότι οδηγήθηκε στο έγκλημα για να μην της πάρει το παιδί ο σύζυγός της.

- Διαφήμιση -

Αίγυπτος: Δικαστής ζήτησε τη live εκτέλεση δολοφόνου φοιτήτριας

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δίκης, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η μητέρα χτύπησε τρεις φορές το παιδί της στο κεφάλι με ένα ραβδί, με σκοπό να αφαιρέσει τη ζωή του. Για να κρύψει το έγκλημά της και να μην αποκαλυφθεί, τεμάχισε τη σορό και έβρασε κάποια μέρη της, καταναλώνοντάς τα. Στη συνέχεια μάζεψε τα υπόλοιπα μέρη του σώματος και τα έκρυψε σε έναν κουβά, τον οποίο όμως ανακάλυψε τυχαία ο θείος του παιδιού.

Η γυναίκα συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο Ποινικό Δικαστήριο του Zagazig με την κατηγορία ότι σκότωσε εκ προθέσεως τον γιο της, Saad MS.

Το παράδοξο είναι πως σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ειδικοί έκριναν ότι η κατηγορουμένη δεν φέρει σημάδια ψυχικής ασθένειας.

Πηγή: News247.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα