Στις τουρκικές φυλακές υπάρχουν 17.000 αθώες γυναίκες με τα μωρά τους

Ο Ενές Καντέρ εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ανέφερε ότι θέλει να είναι η φωνή των αθώων ανθρώπων που βρίσκονται στις φυλακές της Τουρκίας και υποφέρουν.

“Μου λένε να βουλώσω το στόμα μου, να βγάλω απλά τα λεφτά μου και να έχω μια ευτυχισμένη ζωή. Με ρωτάνε γιατί να μιλάω για αυτά τα θέματα. Όταν θίγεις αυτά τα προβλήματα ποτέ δεν θα πάρεις μεγάλα συμβόλαια και σημαντικές συμφωνίες. Αυτό επηρεάζει εμένα και την οικογένεια μου. Ο πατέρας μου απολύθηκε, η αδελφή μου δεν μπορεί να βρει δουλειά. Είναι μεγαλύτερο από μένα, από το μπάσκετ, από το ΝΒΑ. Αυτό που συμβαίνει στην Τουρκία είναι τραγωδία”, είπε μεταξύ άλλων ο Καντέρ και πρόσθεσε:

- Διαφήμιση -

“Όλοι αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται στις φυλακές και υποφέρουν. Υπάρχει πρόβλημα. Όταν κάνω tweet για αυτό, πάντα παίρνει μεγάλη έκταση. Μπορώ να είμαι η φωνή αθώων ανθρώπων. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 17.000 αθώες γυναίκες στη φυλακή. Υπάρχουν πάνω από 1.000 μωρά που μεγαλώνουν στις φυλακές μαζί με τις μητέρες τους. Για εμένα είναι σημαντικό. Με επηρεάζει εμένα και την οικογένεια μου. Αλλά πρέπει να στηρίξω όλους αυτούς τους αθώους ανθρώπους”.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα