Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023

Andrew Tate: Συνελήφθη για εμπορία ανθρώπων και βιασμό

Ο γνωστός influencer Andrew Tate (Άντριου Τέιτ) συνελήφθη μαζί με τον αδελφό του και δύο άλλους υπόπτους στη Ρουμανία για εμπορία ανθρώπων.

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις κατηγορούμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων, του βιασμού και της σύστασης οργανωμένης εγκληματικής ομάδας, όπως επιβεβαίωσαν οι αρχές της χώρας.

- Διαφήμιση -

“Οι τέσσερις ύποπτοι… φαίνεται ότι δημιούργησαν μια ομάδα οργανωμένου εγκλήματος με σκοπό τη στρατολόγηση, τη στέγαση και την εκμετάλλευση γυναικών αναγκάζοντάς τες να δημιουργήσουν πορνογραφικό περιεχόμενο που προορίζεται να προβληθεί σε εξειδικευμένους ιστότοπους έναντι κόστους”, ανέφεραν οι εισαγγελείς, σύμφωνα με το BBC.

Τα αδέρφια βρίσκονται υπό έρευνα από τον Απρίλιο μαζί με δύο Ρουμάνους υπηκόους. Η Διεύθυνση Διερεύνησης Οργανωμένου Εγκλήματος και Τρομοκρατίας της Ρουμανίας (DIICOT) εξέδωσε δήλωση, αλλά δεν κατονόμασε τους αδερφούς Tate, αναφέροντας ότι δύο Βρετανοί πολίτες και δύο Ρουμάνοι υπήκοοι ήταν ύποπτοι ως μέλη εγκληματικής ομάδας επικεντρωμένης στην εμπορία ανθρώπων.

Ο Andrew Tate μετακόμισε στη Ρουμανία πριν από πέντε χρόνια.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα