Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο προάγει το φιλότιμό σου και αναδεικνύει τον πρωταγωνιστικό σου ρόλο στις εξελίξεις, ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχάσεις ότι για τον πλανήτη των περιορισμών, τα «πρέπει» και οι ευθύνες προηγούνται σε σχέση με τα «θέλω» σου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ασχοληθείς με τρέχοντα ζητήματα της καθημερινότητας σου, χωρίς όμως να ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου συντηρεί ένα θετικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή αλλά απ’ ότι φαίνεται θα χρειαστεί να «ζυγίσεις» αυτά που υπαγορεύουν οι επιθυμίες σου με κάποιους αναγκαίους συμβιβασμούς για το… κοινό καλό!

- Διαφήμιση -

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για να διασκεδάσεις αλλά και να εμπνευστείς ή να δημιουργήσεις. Παράλληλα όμως, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο ορίζει κάποιες προτεραιότητες που έχουν να κάνουν με την σωματική ή ψυχική «ανασύνταξή» σου και δεν έχεις παρά να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα σε αυτά που σε ευχαριστούν κι εκείνα που πρέπει να γίνουν.
Ερωτικά
Όσο κι κάποιος/α επιμένει να σε «παρενοχλεί», είναι μια ώρα περισυλλογής κι ίσως είναι σκόπιμο να κάνεις μια ανασκόπηση εφ’ όλης της ύλης, εντοπίζοντας ενδεχόμενα λάθη στον χειρισμό των προσωπικών σου υποθέσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλεί να γίνεις πιο κοινωνικός/η και να λειτουργήσεις πιο συλλογικά, ακόμη κι αν οι απόψεις κάποιων σου φαίνονται πολύ άκαμπτες για τα δεδομένα σου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση, ίσως μάλιστα να ενοχληθείς προσωρινά από την αναγκαστική συνύπαρξη με άτομα που οι νοοτροπίες σας διαφέρουν… παρασάγγας!
Ερωτικά
Ο Άρης απέναντί σου εξακολουθεί να σε περνά από διαδοχικές περιόδους έντασης και… αδιαφορίας. Σε όποια φάση κι αν βρίσκεσαι τώρα λοιπόν, να ξέρεις ότι σύντομα θα αντικατασταθεί από την αντίθετή της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλεί να αναλάβεις ένα σημαντικό καθήκον ή μια αποστολή που θα αναδείξει τα προσόντα και τις ικανότητές σου.
Ωστόσο, αν αφεθείς στην ροή των καταστάσεων και δεν «πατήσεις πόδι», η Σελήνη στην Παρθένο θα σε δυσκολέψει να επικεντρωθείς σε ένα θέμα ή μια δραστηριότητα, εξ αιτίας των διαρκών εναλλαγών στις διαθέσεις των άλλων αλλά και μιας δικής σου αβεβαιότητας.
Ερωτικά
Συνήθως η ερωτική σου διάθεση εξαρτάται από το πόσο αποδεκτός/η νοιώθεις αλλά αυτήν την φορά η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να αντιστρέψεις τα πράγματα «δανείζοντας» στο ταίρι σου λίγη από την σιγουριά σου!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να βρεις το μέτρο ανάμεσα στην εκπλήρωση των καθηκόντων σου και την ψυχαγωγία σου, καλύπτοντας ικανοποιητικά αμφότερες τις ανάγκες σου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να εξασφαλίσεις τα αναγκαία, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος και σίγουρα μπορείς να τα καταφέρεις, παρά την αβεβαιότητα που θα σου προκαλέσουν κάποιες διακυμάνσεις κατά την διάρκεια της ημέρας.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορείς να ελπίζεις σε κάτι που θα αλλάξει το «καθεστώς» στην προσωπική σου ζωή, έστω κι αν η εξέλιξή του είναι αργή. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν και προβλήματα που… ενώνουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει περισσότερο ασταθή από το «κανονικό» και σε ωθεί να ασχοληθείς με πολλά, κρατώντας όμως ως κοινή συνισταμένη την αποτελεσματικότητά τους και το πόσο ασφάλεια σου παρέχουν. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο τονίζει την ανάγκη ενός συμβιβασμού σε μια φορολογική ή κληρονομική υπόθεση, ενώ σε καλεί να περιορίσεις τα αχρείαστα έξοδά σου.
Ερωτικά
Παρά τις όποιες επιφυλάξεις σου, σήμερα ίσως είναι η ευκαιρία να «ξανοιχτείς» λίγο παραπάνω, αφού το πιθανότερο είναι να βρεις ανταπόκριση σε πολλές από τις επιθυμίες σου, συνδυάζοντας μάλιστα το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο προάγει την κοινωνικότητά σου, φέρνοντάς σε κοντά σε «χρήσιμους» ανθρώπους που μπορεί να συμβάλλουν πρακτικά στην πρόοδο σου, μέσω μιας συνεργασίας. Κατά τα άλλα όμως, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ηρεμήσεις και να «τα βρεις» με τον εαυτό σου, αποφεύγοντας να αναλωθείς σε εξωστρεφείς δραστηριότητες. Επιπλέον, καλό είναι να φροντίσεις την υγεία ή την διατροφή σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό δείχνει πρόθυμη να «σου σταθεί» εκπληρώνοντας τις επιθυμίες σου και τώρα που βοηθά και ο Κρόνος από τον Τοξότη έχεις ίσως μια «χρυσή» ευκαιρία να πάρεις και να δώσεις αυτά που σε… συμφέρουν!

- Διαφήμιση -

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλεί να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα σχετικά κυρίως με την δουλειά σου αλλά και να επιμεληθείς πραγμάτων που καθιστούν την καθημερινότητά σου πολύ πιο λειτουργική. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο «υπερθεματίζει», καλώντας σε να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, κάποια στιγμή όμως μπορεί να κουραστείς από τα «κολλήματα» ενός φίλου ή μιας φίλης.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να συνεισφέρει θετικά σε μια προσωπική σου υπόθεση, η οποία όμως έχει και κάποιες μυστικές ή «πονηρές» πτυχές! Ό,τι κι αν κάνεις πάντως φρόντισε τουλάχιστον να λάβεις τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλεί να επικεντρωθείς σε όσα συνδυάζουν την χαρά σου με μια διακριτή ωφέλεια, ξεκινώντας ίσως από τις ανάγκες ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο δείχνει διατεθειμένη να σε «τρέξει», είτε για την αντιμετώπιση κάποιων έκτακτων καταστάσεων, είτε για την άμεση αξιοποίηση μιας ευκαιρίας, που αν την χάσεις είναι δύσκολο να επανέλθει..
Ερωτικά
Η καρδιά σου είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση κι αν βάλεις στην άκρη κάποιες από τις υποχρεώσεις σου, που έτσι κι αλλιώς δεν τελειώνουν ποτέ, θα μπορέσεις να ζήσεις κάποιες όμορφες στιγμές με καλή συντροφιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές αλλά και τις μετακινήσεις σου κι εσύ καλείσαι να αξιολογήσεις αυτά που μπορεί να έχουν πραγματική αξία και περιεχόμενο και να βάλεις έγκαιρα στην θέση τους όσους/ες σε… ταλαιπωρούν με ανούσιες παρεμβάσεις. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλεί να επικεντρωθείς στις ανάγκες του σπιτιού ή της οικογένειάς σου.
Ερωτικά
Τουλάχιστον για την ώρα φαίνεται να έχουν προτεραιότητα κάποιες υποχρεώσεις που θα σε κρατήσουν μακριά από ερωτικά παιχνίδια, αν όμως είσαι σε μια σχέση, μπορείς να απολαύσεις τα καλά της οικογενειακής θαλπωρής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διεκπεραίωση ποικίλων υποθέσεων αλλά και να σε ωθήσει στην εκμάθηση μιας τεχνικής. Επιπλέον, ίσως σε φέρει πιο κοντά με ένα συγγενικό σου πρόσωπο προκειμένου να διευθετηθεί ένα θέμα που χρονίζει. Παράλληλα ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα που μπορεί να σε αγχώσουν, τελικά όμως η Σελήνη στην Παρθένο δεν θα σε αφήσει ακάλυπτο/η!
Ερωτικά
Ένα επαγγελματικό ταξίδι ή meeting μπορεί να υποκρύπτει και άλλου είδους εξελίξεις, ίσως όμως τελικά ο… κώδικας δεοντολογίας ή οι επιφυλάξεις ενός φίλου ή μιας φίλης να σε αποτρέψει από το να δώσεις τη συνέχεια που θα ήθελες.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σηματοδοτεί την προσπάθεια σου να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου, κάτι που θα γίνει πολύ πιο αποτελεσματικά, αν φροντίσεις να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου απέναντι σε απαιτήσεις που σε ξεπερνούν. Σε διαφορετική περίπτωση, κινδυνεύεις να επωμιστείς ξανά ευθύνες που δεν σου αναλογούν ή να ξοδευτείς για να καλύψεις τις ανάγκες ή τις επιθυμίες κάποιων «κακομαθημένων».
Ερωτικά
Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε μια αστάθεια στις σχέσεις σου αλλά και στις βασικές σου προτεραιότητες, δημιουργώντας τελικά ένα κλίμα αβεβαιότητας. Σε κάθε περίπτωση μην βιαστείς να δράσεις ή να βγάλεις συμπεράσματα.

Πηγή: astrology.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης 21 Μαΐου

ΖΩΔΙΑ: Πέμπτη 21 Μαΐου σήμερα και καθώς η Αφροδίτη διελαύνει προς τα πίσω τους Διδύμους θα επαναλάβει με ακρίβεια το τετράγωνο της με τον...

Η Σελήνη στον Ταύρο: Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για τα 12 ζώδια

Τις αστρολογικές της προβλέψεις έκανε η Άση Μπήλιου μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Η γνωστή αστρολόγος μίλησε για τη Σελήνη που...

Η Άση Μπήλιου αποκάλυψε τα ζώδια που θα έχουν μια τέλεια χρονιά

Τις προβλέψεις για το 2018 έκανε η Άση Μπήλιου σε συνέντευξή της ενώ μίλησε για τα ζώδια που ευνοούνται τη νέα χρονιά. Το 2018 πώς θα είναι...

Νέα άρθρα

Οι Ταινίες που Αξίζει να Δείτε στις Νύχτες Πρεμιέρας 2020

Παραλίγο να γρουσουζέψουμε το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας* Νύχτες Πρεμιέρας όταν αναφέραμε ότι θα είναι «ένα από τα ελάχιστα φεστιβάλ του πλανήτη που θα πραγματοποιηθεί...

Ολες οι αλλαγές στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Νέα δρομολόγια, βοηθοί επιβατών

Χαρακτηριστικά... μονιμότητας τείνουν να πάρουν και για τη φετινή χρονιά οι έκτακτες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία του κορονοϊού, το δεύτερο κύμα της οποίας...

Έφυγε o Άλεξ, το πιο χαμογελαστό παιδί της Βουλιαγμένης

Ο,τι και να γράψεις για τον Αλέξη είναι λίγα. Η είδηση ότι αυτός είναι ο νεκρός του τροχαίου που συνέβη το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στη...

Νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ο Νάσος Ηλιόπουλος

Ο 37χρονος Νάσος Ηλιόπουλος έχει διατελέσει υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει στο τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών...

Το (επικίνδυνο) επικοινωνιακό παιχνίδι Μητσοτάκη με την πανδημία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άδειασε χθες, μεγαλοπρεπώς και κατά σειρά, τρεις υπουργούς του: Την Νίκη Κεραμέως, τον Χρήστο Σταϊκούρα και τον Βασίλη Κικίλια. Η υπουργός Παιδείας Νίκη...