Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για όλο το τριήμερο (05 – 07/02/2016)

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για όλο το τριήμερο (05 – 07/02/2016).

Κριός

- Διαφήμιση -

Ρίχνεις όλο το βάρος σου σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Μέρες πολύ χαρωπές και αισιόδοξες, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα είναι πάρα πολλές! Ένα ταξίδι προκύπτει, να πας γιατί θα βγεις κερδισμένη από όλες τις απόψεις. Ανοίγεις τα φτερά σου σε κάτι νέο, φρόντισε να έχεις δίπλα σου ανθρώπους ικανούς και άξιους! Μη συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο!

Ταύρος

Μέρες που θα εστιάσεις στις σχέσεις σου. Επαγγελματικές και ερωτικές. Ότι και αν συμβεί να το αντιμετωπίσεις ψύχραιμα. Διάλεξε πλευρά και χαμήλωσε τους τόνους. Το μυαλό σου ταξιδεύει σε μια ψυχή. Είναι αμοιβαίο, για αυτό να περιμένεις στις 6 ένα τηλεφώνημα ή μια συνάντηση. Παίρνεις μεγάλη χαρά! Και κάπως έτσι τα κάνεις όλα μαντάρα στις 7 στον ερωτικό τομέα. Πρόσεχε! Προτίμησε το ομαδικό πνεύμα στη δουλειά!

Δίδυμος

Μέχρι και τις 6 κάθε μέρα που περνάει θα είναι καλύτερη από την άλλη. Μια νέα δουλειά προκύπτει με καλά λεφτά και επιτέλους νιώθεις μεγάλη χαρά! Οι μέρες σου θα είναι και ερωτικές πολύ, αφού ή προκύπτει μια νέα γνωριμία και σε αναστατώνει μαγικά ή ο σύντροφός σου επιμένει στο να σε θέλει δίπλα του! Ανοίγεις το σπίτι σου, γεμίζει από κόσμο. Απέφυγε τα έξοδα στις 7 και το να λες τα μυστικά σου. Κλείσε τις εκκρεμότητές σου.

Καρκίνος

- Διαφήμιση -

Μυστήριες οι μέρες που ακολουθούν.. Ο έρωτας εμφανίζεται στη ζωή σου, από εκεί που δε το περιμένεις, μπορεί να δεχθείς και μια ανήθικη πρόταση, κάτι σε αναστατώνει και σε απογειώνει.. Μέχρι και τις 6 κάνεις τη πεταλουδίτσα, μια από εδώ και μια από εκεί. Όμως αυτό που θα ακούσεις στις 7 θα σε εξοργίσει πολύ! Κράτα χαρακτήρα! Προτίμησε να μείνεις σπίτι και να ξεκουραστείς.

Λέων

Δίνεις σημασία σε ένα άνθρωπο που βρίσκεται μέσα στη ζωή σου καθημερινά. Μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί και επαγγελματικό, όμως βάζεις αρκετά πράγματα στη θέση του. Μέχρι και τις 6 ασχολείσαι με το σπίτι σου, μια γενική καθαριότητα είναι ότι πρέπει, να αλλάξεις λίγο το ντεκόρ, να φτιάξεις ότι έχει χαλάσει. Πρέπει να είναι όλα τέλεια! Απέφυγε τις εντάσεις στις 7! Μια αλλαγή σε κάνει και νιώθεις άβολα. Αποδέξου την.

Παρθένος

Πολύ ευχάριστες οι μέρες σου, θα σου συμβούν όλα αυτά που επιθυμείς για τον εαυτό σου. Αν έχεις δουλέψει τα θέματά σου, τότε έφτασε η στιγμή της ανταμοιβής! Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας στις 6! Ή κλείνεις μια νέα συμφωνία επαγγελματική στις 7 ή αγκαλιάζεις ερωτικά μια νέα ύπαρξη. Διάλεξε και πάρε! Πάλι το ρίχνεις στη γυμναστική και την υγιεινή τη διατροφή, μόνο που τώρα πας σε άλλο επίπεδο! Απογειώνεσαι!

Ζυγός

- Διαφήμιση -

Ανήσυχη πολύ θα είσαι τις μέρες αυτές και δε θα το κρύψεις καθόλου αυτό! Κάτι θέλεις πολύ και θα το απαιτήσεις από τους άλλους, δίχως να επιτρέψεις συναισθηματισμούς και αντιδράσεις. Στο ανταποδίδουν, προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη. Τα λεφτά σου λείπουν μέχρι τις 7, ξεσπάς, τρελαίνεσαι και προσπαθούν να σε συνεφέρουν. Βρίσκεις λύσεις και βάζεις και άλλους στο κόλπο!

Σκορπιός

Μέρες ζόρικες για σένα πολύ! Ρίχνεις το βάρος σου σε οικογενειακά ζητήματα, σε οικονομικά και τρέχεις και δε φτάνεις. Μέχρι και τις 7 θα δεις ακόμα και ένα δικηγόρο, γιατί το οικοπεδάκι πρέπει να γίνει δικό σου. Προσπάθησε να μην είσαι εκδηλωτική πολύ για τις προθέσεις σου. Ζήτα για να πάρεις, όμως αν υπάρχουν εμπόδια κάνε πίσω! Κάνεις κάτι το διαφορετικό αυτή τη φορά, ανοίγεις το σπίτι σου. Τι έχεις στο μυαλό σου;

Τοξότης

Ευχάριστες πολύ οι μέρες σου θα συναντήσεις κόσμο αρκετό, θα ανταλλάξεις απόψεις για διάφορα ζητήματα και θα ξεσηκωθείς για κάτι που δε σε παίρνει και τόσο οικονομικά! Φρόντισε να τα βάλεις όλα κάτω και να δεις μέχρι πού μπορείς να φτάσεις. Κάποιον βλέπεις στις 6 και αναστατώνεσαι πολύ. Ανακαλύπτεις ένα νέο χόμπι που θα σου φέρει τα χρήματα που αποζητάς. Να εστιάσεις εκεί και μόνο! Μην ανοίγεις πολλά μέτωπα!

Αιγόκερως

Μεγαλουργείς στη δουλειά σου και σε φορτώνουν με επιπλέον ευθύνες. Σου αρέσει να είσαι ο αρχηγός της παρέας, θα το απολαύσεις αυτό, να είσαι σίγουρη. Πρόσεχε λίγο τη συμπεριφορά σου, μην είσαι απόλυτη και αυταρχική. Μπορεί να είναι ο χαρακτήρας σου τέτοιος αλλά μερικές φορές προκαλεί αντιδράσεις. Βρίσκεις τρόπο να βγάλεις λεφτά. Χαμογελάς και γίνεσαι πιο γλυκιά.

Υδροχόος

Με τα επαγγελματικά σου ζητήματα βασανίζεσαι και όχι μόνο. Βρίσκεις την άκρη, κάνεις σχέδια μελλοντικά, το δουλεύεις όπως εσύ θες και αυτή τη φορά έχεις την υπομονή που χρειάζεται. Στις 5 στριφογυρνάει μια ψυχή σου μυαλό σου. Να βγεις έξω στις 6, να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να διασκεδάσεις με τη ψυχή σου. Η Νέα Σελήνη  στο ζώδιό σου σε απογειώνει επαγγελματικά! Κάτι νέο έρχεται, έτσι όπως εσύ θες! Μια αλλαγή γοητεύει τους πάντες!

Ιχθύες

Μπορείς πολλά να καταφέρεις τις μέρες αυτές. Μην ανησυχείς για τίποτα και προχώρα έτσι δυνατά! Με τα λεφτά σου ασχολείσαι, παίρνεις αποφάσεις δραστικές και αναλαμβάνεις όλη την ευθύνη. Στις 6 και στις 7 υπάρχει ένα άτομο μέσα στο μυαλό σου που σου προκαλεί άγχος και εκνευρισμό. Αντιδράς και ξεσπάς με μυστήριο τρόπο. Όλες σου οι αισθήσεις στα κόκκινα. Πιάνεις πουλιά στον αέρα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα