Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 19 Απριλίου 2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για σήμερα, Τρίτη 19 Απριλίου 2016.

Κριός: Η σημερινή Τρίτη με τον Ήλιο να αποχωρεί από το ζώδιο σου και να περνάει στον Ταύρο θα είναι αρκετά έντονη για εσένα και κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν. Οι αποκαλύψεις και γενικά οι ειδήσεις που θα μάθεις μπορεί να σε στενοχωρήσουν αλλά θα σε κάνουν να δώσεις απαντήσεις και να δείς πιο ξεκάθαρα κάποια ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και προχώρησε με θάρρος στο μέλλον που ανοίγεται μπροστά σου.

- Διαφήμιση -

Ταύρος: Αυτή η Τρίτη με τον Ήλιο να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου είναι μια πολύ καλή μέρα για να ολοκληρώσεις σχέδια και να εκπληρώσεις όνειρα που κάνεις εδώ και καιρό αγαπητέ Ταύρε. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και φρόντισε να ξεκουραστείς γιατί τον τελευταίο καιρό τα έχεις δώσει όλα…

Δίδυμοι: Το πείσμα και η επιμονή δεν σου κάνουν καλό αυτήν την ημέρα. Μάλλον σε απομονώνουν από τους γύρω σου και σε στεναχωρούν. Θα χρειαστεί σήμερα να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις γιατί έτσι θα βρεις πιο γρήγορα ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Καρκίνος: Σήμερα νιώθεις αρκετά καλά για όσα έχεις καταφέρει στη ζωή σου αλλά αυτή η στάση μπορεί να γίνει παγίδα και να σε κάνει να επαναπαυθείς σε όσα έχεις καταφέρει. Μην υποκύψεις και μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου. Κινήσου χωρίς άγχος αλλά με δυναμικότητα.

Λέων: Ο εκνευρισμός που θα σε πιάσει σήμερα σε επηρεάζει αρνητικά και δεν θα σου βγει σε καλό. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και μην πνιγείς από τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις προς όφελός σου.

Παρθένος: Εάν είσαι Παρθένος η σημερινή μέρα σε επηρεάζει θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα και θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε κι αν παρουσιαστεί. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, για να βρεις κάποιες λύσεις.

Ζυγός: Η σημερινή μέρα σε επηρεάζει θετικά και είναι κατάλληλη για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου κάνοντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και αν θέλεις συμβουλεύσου τα δικά σου άτομα που μπορούν να σου δώσουν και μια άλλη οπτική των ζητημάτων που σε απασχολούν.

- Διαφήμιση -

Σκορπιός: Η ευαίσθητη πλευρά σου βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα και σε κάνει να απομονώνεσαι από το περιβάλλον σου. Είναι καλό να αξιολογήσεις τα λάθη που έχεις κάνει, αλλά προσοχή να μην παρασυρθείς από μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις.

Τοξότης: Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για εσένα φίλε Τοξότη αφού θα καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να δείς με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχε το νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα αφορά τα σχέδιά σου.

Αιγόκερως: Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός οικείου σου προσώπου, που φαίνεται να χρειάζεται στήριξη κι εμψύχωση. Ίσως μάλιστα αυτός να είναι κι ο καλύτερος τρόπος για να ξεφύγεις από έναν κύκλο εσωστρέφειας, που «απειλεί» να σε «ακινητοποιήσει» ψυχικά αλλά και στην πράξη. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις ένα γενναίο «ξεσκαρτάρισμα» στο σπίτι σου.

Υδροχόος: Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με ανεπιθύμητες καταστάσεις είτε στη δουλειά σου, είτε στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, ενώ ίσως προκύψει κάτι «στενόχωρο» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Αντίθετα όμως, σε πνευματικό επίπεδο έχεις τα περιθώρια για να φτάσεις στην «πηγή» μιας αλήθειας που πιθανόν να αλλάξει πολλά στην συνολική σου αντίληψη..

Ιχθύες: Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να μην μπλέξεις τα οικονομικά με τα προσωπικά σου, γιατί ενδέχεται να απογοητευτείς διπλά. Αντίθετα αν κινηθείς, βάζοντας στο περιθώριο κάθε συναισθηματισμό και τις προσωπικές σου συμπάθειες ή αντιπάθειες, τα οφέλη σου θα πολλαπλασιαστούν. Το αν αυτό βέβαια θα σου αρέσει ή θα ανταποκρίνεται στις ηθικές σου αξίες είναι ένα άλλο ζήτημα!

Πηγή: newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα