Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Δευτέρα 23/5

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Με την Σελήνη και τον Άρη στον Τοξότη, η καθημερινότητα σου ενδέχεται να διαταραχθεί από μια διαμάχη μεταξύ συγγενών ή κάποιες εντάσεις κατά την διάρκεια των μετακινήσεων σου, ωστόσο μην βιαστείς να πάρεις θέση ή να «ξεσπαθώσεις», αφού τα πράγματα σύντομα θα ηρεμήσουν. Αν όμως δεν θες να χάσεις την ώρα σου με όλα αυτά, μπορείς να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο, «καταβροχθίζοντας» σε χρόνο ρεκόρ το περιεχόμενο του.

- Διαφήμιση -

Ερωτικά
Η προσωπική σου ζωή μπορεί να γίνει πιο «περιπετειώδης» αν ταξιδέψεις αλλά μπορεί να συμβούν πολλά και σε χώρους που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση ή τα νομικά. Σε κάθε περίπτωση πάντως μην περιμένεις κάποια σταθερότητα ή διάρκεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη και ο Άρης στον Τοξότη σε κάνουν κάπως πιο ριψοκίνδυνο στην οικονομική σου πολιτική κι ίσως σε πρώτη φάση θελήσεις να «κυνηγήσεις» ένα μεγάλο κέρδος. Ακόμη όμως κι αν πετύχεις τον στόχο σου, μην νομίσεις ότι «βρήκες τον μήνα που τρέφει τους έντεκα» και φρόντισε να αποσυρθείς έγκαιρα, αφού η τύχη σου μπορεί να «γυρίσει» απότομα. Στον αντίποδα ίσως χρειαστεί να δώσεις μια μάχη για τα κεκτημένα σου.

Ερωτικά
Η έμφαση πέφτει κυρίως στην σεξουαλική σου ζωή, όπου μπορεί να βιώσεις έντονες ή πρωτόγνωρες συγκινήσεις. Ωστόσο αν πρόκειται για μια νέα γνωριμία καλό είναι να «τσεκάρεις» τον/την παρτενέρ σου, μήπως έχει τίποτα… περίεργα γούστα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Με την Σελήνη και τον Άρη στον Τοξότη, οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σου αυξάνονται κι εσύ έχεις την ευκαιρία να «τρέξεις» κάποια θέματα που καθυστερούσαν ή να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο, αφού βέβαια πρώτα εξασφαλίσεις τις σωστές συμμαχίες, αφού οι «άλλοι» σου χρειάζονται. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια νέα δυναμική στις συνεργασίες σου, κάτι που αναμένεται να θίξει τις… ήδη υπάρχουσες!

Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες κι αν είσαι μόνος ή μόνη μπορεί επιτέλους να βρεις αυτό που ζητάς. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση τότε αναμένεται να προκύψουν εντάσεις, ζήλειες ή πιεστικές διεκδικήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη και ο Άρης στον Τοξότη σου φέρνουν περισσότερη… δουλειά! Μάλιστα επειδή οι προθεσμίες πιέζουν, ίσως χρειαστεί να εντατικοποιήσεις τους ρυθμούς σου ώστε να τα προλάβεις όλα. Ωστόσο, αν καταπονηθείς περισσότερο από όσο αντέχεις, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από ένα θέμα υγείας που θα είναι μεν περαστικό αλλά με έντονα συμπτώματα. Ακόμη έχε τον νου σου για ενδεχόμενες προσβολές στα φυτά σου ή σε ένα αγαπημένο σου pet.

- Διαφήμιση -

Ερωτικά
Θα έχεις την ευκαιρία να ξαναθυμηθείς τα παλιά και να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα με τα οποία σε συνδέουν πολλά. Πρόσεξε όμως μήπως αυτή η συναισθηματική παλινδρόμηση σε εγκλωβίσει τελικά ανάμεσα στο χθες και το σήμερα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Με την Σελήνη και τον Άρη στον Τοξότη καλείσαι να αφοσιωθείς και μάλιστα «εμφατικά» σε αυτά που αγαπάς και σε γεμίζουν. Ίσως βέβαια να μην σου είναι εύκολο να «περάσεις» τις απόψεις σου, χωρίς ισχυρές αντιστάσεις, αφού όλο και κάποιος/α θα βρεθεί για να διαμαρτυρηθεί! Επιπλέον, αν έχεις παιδί ενδέχεται να ανησυχήσεις από κάποιες εξελίξεις στη ζωή του κι αν παρέμβεις δεν έχεις παρά να του θέσεις τα πράγματα ως έχουν.

Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, ετοιμάσου για… νέες περιπέτειες κι ανεξάρτητα από την τελική έκβαση της υπόθεσης σου, το πολύ σημαντικό κέρδος που θα αποκομίσεις είναι η αίσθηση ότι παραμένεις «ζωντανός/η» διεκδικώντας το καλύτερο για σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη και ο Άρης στον Τοξότη «παραβιάζουν» την οικογενειακή σου γαλήνη και σε κάνουν να νιώθεις «έξω από τα νερά σου»! Κατ’ αρχήν, ένα επείγον περιστατικό στο σπίτι σου μπορεί να σε αναστατώσει, παράλληλα όμως θα σου δώσει την δυνατότητα να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους, ειδικά αν πρόκειται για απαιτήσεις συγγενών ή οικείων. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να προχωρήσεις σε τεχνικές ή οικοδομικές εργασίες.

Ερωτικά
Μια συνάντηση ή επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου μπορεί να σε συγκινήσει και να αναθερμάνει το ενδιαφέρον σου. Παράλληλα όμως, κάποιος/α σου… επιτίθεται, μην έχοντας άλλο τρόπο να δείξει το πόσο ενδιαφέρεται για σένα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη και ο Άρης στον Τοξότη δημιουργούν νέα δεδομένα στην καθημερινότητα σου και σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί η άμεση και δυναμική αντίδραση σου, είτε πρόκειται για «παρείσακτους» που αναζητούν τον «μάστορα» τους, είτε για μια βλάβη ή ένα τεχνικό πρόβλημα που παρεμποδίζει την επικοινωνία σου. Παράλληλα όμως μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή ή να λάβεις ένα σημαντικό μήνυμα που ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

- Διαφήμιση -

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κάνεις τις «βολιδοσκοπήσεις» σου, όχι όμως και για να προχωρήσεις σε κάτι πιο συγκεκριμένο, αφού μπορεί να το «κάψεις». Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση… βολέψου με τις «κλεφτές» ματιές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Με την Σελήνη και τον Άρη στον Τοξότη καλείσαι να επικεντρωθείς σε οικονομικά κυρίως ζητήματα. Και η μεν πρώτη αναμένεται να αυξήσει την αβεβαιότητα σου, λόγω κάποιων «παλινδρομήσεων», πιο σοβαρή ωστόσο είναι η παρέμβαση του Άρη, αφού σε ωθεί να διεκδικήσεις ένα επιπλέον έσοδο ή να λύσεις «μια κι έξω» κάποιο θέμα σου αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να… σπείρει στο διάβα σου άτομα, που επίσης διεκδικούν αλλά σε βάρος σου!

Ερωτικά
Η αγκαλιά που αναζητάς βρίσκεται στην απόλυτη διάθεση σου, είτε πρόκειται για «τον άνθρωπο σου», είτε για μια νέα γνωριμία, που φαίνεται να συγκεντρώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά που σε γοητεύουν. Ίσως μάλιστα δοκιμάσεις και μια σούπερ σεξουαλική εμπειρία!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Με την Σελήνη και τον Άρη στο ζώδιο σου, όλοι και όλες τα περιμένουν από σένα κι εδώ είναι που θα κριθεί η επάρκεια σου σε ποικίλα θέματα. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο αλλά και να βιώσεις μοναδικές ή πρωτόγνωρες συγκινήσεις. Από την άλλη πλευρά όμως κινδυνεύεις να εκθέσεις τις αδυναμίες σου ή να εμπλακείς σε ατέρμονες διαμάχες, αφού κάποιοι θα θεωρήσουν ότι θίγονται από τις πρωτοβουλίες σου.

Ερωτικά
Ώρα για… δράση κι αν είσαι μόνος ή μόνη μπορείς να ξεκινήσεις από μια παλιά σου γνωριμία, δίνοντας της μια νέα δυναμική. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση πρόσεξε περισσότερο την συμπεριφορά σου, μήπως «μαζί με τα ξερά, κάψεις και τα χλωρά»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη και ο Άρης στον Τοξότη σε πιέζουν να πάρεις τις αποφάσεις σου σε θέματα που αφορούν είτε στην δουλειά σου, είτε στην υγεία σου. Και το πρώτο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι ακόμη κι αν συμβεί κάτι ανησυχητικό, μπορεί να αντιμετωπιστεί με μια «δραστική» παρέμβαση και δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ. Σε σχέση με την δουλειά σου μάλιστα, ίσως σου δοθούν οι αφορμές για να υλοποιήσεις σχέδια που μέχρι χθες παρέμεναν στο συρτάρι.

Ερωτικά
Παρ’ ότι στα… τελευταία του, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σε φέρει κοντά σε μια παλιά σου γνωριμία, σε στυλ «αυτόν/η ξέρεις, αυτόν/η εμπιστεύεσαι»!. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να ξαναζήσεις όμορφες στιγμές του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη και ο Άρης στον Τοξότη ενδέχεται να προκαλέσουν εντάσεις με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, τα οποία είτε χρειάζονται άμεση συμπαράσταση (και μέχρι εδώ, καλά) είτε… μπλέκονται στην προσωπική σου ζωή, φέρνοντας τα πάνω, κάτω! Παράλληλα όμως μπορεί να σε συναρπάσει με μια νέα γνωριμία ή να «ντοπαριστείς» με την θετική έννοια του όρου, μέσα από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική δραστηριότητα.

Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση (όχι πως δεν έχει διαφορά, ως προς τις… συνέπειες), η ζωή σε καλεί να συμμετάσχεις σε ένα «κλασικό» ερωτικό παιχνίδι, όπου όλα είναι υπό διεκδίκηση και οι κατακτήσεις διαδέχονται τις αποτυχίες ή το αντίστροφο!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Με την Σελήνη και τον Άρη στον Τοξότη, εκείνο που «μετράει» είναι μόνον το αποτέλεσμα, φρόντισε λοιπόν να… μην τα κάνεις θάλασσα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Το βέβαιο είναι πως θα χρειαστεί να πάρεις πρωτοβουλίες είτε για να πετύχεις κάποιον σημαντικό στόχο, είτε για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα κι επειδή ο Άρης «λατρεύει» το αγωνιστικό πνεύμα αλλά και τις συγκρούσεις, θα σου τα δώσει και τα δύο, ίσως μάλιστα σε… μεγάλες δόσεις!

Ερωτικά
Κάποια πράγματα που μέχρι πρότινος περνούσαν απαρατήρητα, φαίνεται πλέον να σε ενοχλούν, κάτι που μπορεί να επηρεάσει άμεσα την σχέση σου. Αν πάλι… εξακολουθείς να είσαι μόνος/η, το σύμπαν σου έχει «φυλαγμένη» μια ερωτική περιπέτεια, πρώτης τάξεως!

Πηγή: www.astrology.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης 21 Μαΐου

ΖΩΔΙΑ: Πέμπτη 21 Μαΐου σήμερα και καθώς η Αφροδίτη διελαύνει προς τα πίσω τους Διδύμους θα επαναλάβει με ακρίβεια το τετράγωνο της με τον...

Η Σελήνη στον Ταύρο: Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για τα 12 ζώδια

Τις αστρολογικές της προβλέψεις έκανε η Άση Μπήλιου μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Η γνωστή αστρολόγος μίλησε για τη Σελήνη που...

Η Άση Μπήλιου αποκάλυψε τα ζώδια που θα έχουν μια τέλεια χρονιά

Τις προβλέψεις για το 2018 έκανε η Άση Μπήλιου σε συνέντευξή της ενώ μίλησε για τα ζώδια που ευνοούνται τη νέα χρονιά. Το 2018 πώς θα είναι...

Νέα άρθρα

Οι Ταινίες που Αξίζει να Δείτε στις Νύχτες Πρεμιέρας 2020

Παραλίγο να γρουσουζέψουμε το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας* Νύχτες Πρεμιέρας όταν αναφέραμε ότι θα είναι «ένα από τα ελάχιστα φεστιβάλ του πλανήτη που θα πραγματοποιηθεί...

Ολες οι αλλαγές στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Νέα δρομολόγια, βοηθοί επιβατών

Χαρακτηριστικά... μονιμότητας τείνουν να πάρουν και για τη φετινή χρονιά οι έκτακτες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία του κορονοϊού, το δεύτερο κύμα της οποίας...

Έφυγε o Άλεξ, το πιο χαμογελαστό παιδί της Βουλιαγμένης

Ο,τι και να γράψεις για τον Αλέξη είναι λίγα. Η είδηση ότι αυτός είναι ο νεκρός του τροχαίου που συνέβη το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στη...

Νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ο Νάσος Ηλιόπουλος

Ο 37χρονος Νάσος Ηλιόπουλος έχει διατελέσει υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει στο τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών...

Το (επικίνδυνο) επικοινωνιακό παιχνίδι Μητσοτάκη με την πανδημία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άδειασε χθες, μεγαλοπρεπώς και κατά σειρά, τρεις υπουργούς του: Την Νίκη Κεραμέως, τον Χρήστο Σταϊκούρα και τον Βασίλη Κικίλια. Η υπουργός Παιδείας Νίκη...