Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα Σελήνη Ιανουαρίου στον Αιγόκερω – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια με βάση τη Νέα Σελήνη Ιανουαρίου στον Αιγόκερω. Ανατροπές, αλλαγές, αιφνιδιασμοί και βαθιές συνειδητοποιήσεις.

Η πρώτη Νέα Σελήνη του χρόνου πραγματοποιείται στις 10/1 στις 3.30 τα ξημερώματα, στην 20η μοίρα του Αιγόκερω.

- Διαφήμιση -

Η σκληρή σύνοδος της Νέας Σελήνης με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνουν στην επιφάνεια όλα τα απωθημένα και το ξέσπασμα είναι αναπόφευκτο. Χειριστικές συμπεριφορές, κινήσεις κάτω από το τραπέζι, επαγγελματικά θέματα και οτιδήποτε που δεν τραβάει πλέον, αποκτά άλλη μορφή.

Το τρίγωνο με τον Δία είναι μια ψευδαίσθηση βοήθειας, αντίθετα η πραγματικότητα είναι πως θα διογκώσει τα γεγονότα που αποκτούν μεγάλες διαστάσεις.

Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη οδηγεί σε λεκτικά ξεσπάσματα και σκέψεις που εκδηλώνονται πλέον φωναχτά, ενώ η Αφροδίτη στον Τοξότη βασανίζεται με από την πίεση του Κρόνου και την πλάνη του Ποσειδώνα, βασανίζοντας και εμάς.

Μόνη ελπίδα το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που βοηθάει όσο μπορεί να γίνουμε οι οραματιστές του μέλλοντός μας, παρά τις αντιξοότητες.

Επηρεάζονται άμεσα Αιγόκεροι γεννημένοι από 7 έως 13 Ιανουαρίου, Καρκίνοι γεννημένοι από 8 έως 14 Ιουλίου, Ζυγοί γεννημένοι από 9 έως 15 Οκτωβρίου και Κριοί γεννημένοι από 6 έως 12 Απριλίου.

Δύσκολα λοιπόν τα νέα ξεκινήματα με ειδήσεις που δυσαρεστούν αλλά και δύναμη, που προσφέρεται προς εκμετάλλευση, πάση θυσία.

- Διαφήμιση -

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου.

ΚΡΙΟΣ

Σκληρό πόκερ παίζεται στα επαγγελματικά σου ενώ τυχόν δελεαστικές προτάσεις χρειάζονται προσοχή ως προς τις παγίδες που μπορεί να κρύβουν. Ο κυβερνήτης σου Άρης σε προκαλεί σε έντονες λεκτικές αντιπαραθέσεις αλλά σου δείχνει και τον δρόμο του ξεκαθαρίσματος όσων δεν οδηγούν πουθενά. Ξέχνα κάθε νέο ξεκίνημα σε όλους τους τομείς και βρες καταφύγιο στο διάβασμα και στην πνευματική σου τροφή που είναι τα μόνα που μπορούν να σε αποτρέψουν από ένα ακόμα λάθος.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αλήθεια είναι πως έχεις στηρίγματα, όπως αλήθεια είναι πως πρέπει να τα διαφυλάξεις πάση θυσία. Για σένα αυτή η Νέα Σελήνη είναι μια ευκαιρία να κατοχυρώσεις τα κεκτημένα σου και να προσπαθήσεις να απαλλαγείς από επιθυμίες που δεν είναι εφικτές στην παρούσα φάση. Θα χρειαστεί να αφήσεις για λίγο στην άκρη τα σχέδια που κάνεις για το μέλλον, ειδικά όσα αφορούν σε σπουδές, ταξίδια και αλλαγή τόπου διαμονής. Επειδή όλα είναι πολύ ενδεικτικά, μην ανησυχείς, η συνέχεια θα διαγραφεί από μόνη της.

ΔΙΔΥΜΟΙ

- Διαφήμιση -

Κάθε τι που δεν έχεις εξοφλήσει αλλά και κάθε τι που δεν σου έχει εξοφληθεί, έρχονται τώρα να σου υπενθυμίσουν την απουσία τους. Ο κυβερνήτης σου ανάδρομος στον Αιγόκερω, ζητάει επιτακτικά τακτοποίηση εκκρεμοτήτων πάσης φύσεως και ιδιαίτερα οικονομικών. Όλα γυρίζουν με αιφνίδιο τρόπο και στέκονται μπροστά σου με τα χέρια ανοιχτά. Επιπλέον έχεις και την πίεση παρέα με την πλάνη να σε διχάζουν, μην μπορώντας να προσαράξεις. Ψυχραιμία και έλεγχο χρειάζεσαι, τακτοποιώντας οπωσδήποτε παρελθοντικά ανοιχτά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λένε πως αν δεν πεθάνει κάτι ψυχοφθόρο μέσα μας δεν μπορεί κάτι ελπιδοφόρο να γεννηθεί. Αυτό ακριβώς σου λέει αυτή η Νέα Σελήνη απέναντί σου και σε καλεί να τελειώνεις με όσα δεν σε βοηθάνε και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις. Φυσικά και είναι δύσκολο και φυσικά δεν θα το κάνεις άμεσα, αλλά ο ανάδρομος Ερμής θα φροντίσει να ξεδιπλώσει όλα τα λάθη του παρελθόντος ειδικά στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου και θα σε εξαναγκάσει να πράξεις. Μην ανακοινώσεις καμία απόφαση ακόμα, αλλά σίγουρα οφείλεις να αναγεννηθείς.

ΛΕΩΝ

Είναι αναγκαίο να δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα σε εργασιακά θέματα και θέματα υγείας. Όπως επίσης είναι αναγκαίο να μην αγνοήσεις πως η Αφροδίτη σε δελεάζει για να σε παραπλανήσει, προσφέροντάς σου για δόλωμα πολύ συναρπαστικές στιγμές. Η ευκαιρία να αρχίσεις σοβαρά μια δίαιτα είναι από τις ελάχιστες ως προς την επιτυχία που θα έχει, ενώ ένα check up θα ήταν πολύ διαφωτιστικό. Επιπλέον, πρόσεχε στη δουλειά σου λάθη, παραλείψεις και εσκεμμένες αναβολές. Συγκεντρώσου όσο μπορείς σε όλα τα παραπάνω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν ο κυβερνήτης σου Ερμής και ο Δίας στο ζώδιό σου, δεν ήταν σε ανάδρομη πορεία, θα σε ζήλευαν όλοι για το πόσο καλά μπορείς να ελιχθείς σε μια τόσο δύσκολη περίοδο. Θα χρειαστεί να γυρίσεις λίγο πίσω, αξιολογώντας τις ανάγκες σου, ειδικά τις συναισθηματικές και τις ερωτικές. Παράλληλα οι δημιουργικές σου εκλάμψεις σε φέρνουν μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα, ενώ μια σχέση μπορεί να πάρει άλλη μορφή, την οποία επιθυμείς και εσύ και ο άλλος/η. Συγκέντρωσε όλα όσα χρειάζεσαι και περίμενε λίγο ώσπου να διαπρέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που σε καίει είναι να επικοινωνήσεις όλα όσα σκέφτεσαι και σου έρχονται στο μυαλό, με την πίεση που σου ασκεί ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη σε στενή επαφή με τον Κρόνο. Οικογενειακά θέματα έχουν τα πρωτεία, δεν σου αρέσει τίποτα από όσα συμβαίνουν και θέλεις να προλάβεις τις εξελίξεις. Μέσα σου φλέγεσαι και ο τρόπος που μιλάς γίνεται κυνικός είτε το θέλεις είτε όχι. Επιλέγεις αντισυμβατικές και χλευαστικές συμπεριφορές γιατί νιώθεις να σε πνίγει η συγκατάβαση. Η λύτρωση είναι να κάνεις αυτό που θέλεις χωρίς να δώσεις ακόμα λογαριασμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καταφέρνεις να αποπληρώσεις χρέη μέσα από πίεση και συνειδητοποίηση πως δεν πάει άλλο. Γίνεσαι πολύ ενεργητικός/η και διεκδικητικός αλλά μπήγεις το κεντρί σου βαθιά και ανελέητα στους άλλους. Οφείλεις εξηγήσεις και το ξέρεις, αλλά δεν το κάνεις και προσπερνάς επιδεικτικά τα γεγονότα λόγω θυμού και άρνησης. Δεν βοηθάς τον εαυτό σου να επικοινωνήσει προς όφελός του και τα σχέδιά σου κολλάνε είτε από κακούς χειρισμούς είτε από κάτι μοιραίο που νιώθεις έντονα να σε περιτριγυρίζει. Χαλάρωσε και κάνε υπομονή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι καθυστερήσεις, οι αναβολές, τα εμπόδια και οι συνεχείς διακυμάνσεις της διάθεσής σου είναι αυτά που δυσκολεύουν τις μέρες σου γύρω από αυτή τη Νέα Σελήνη. Είσαι τόσο διχασμένος/η που ότι και να κάνεις καταλήγει σε μια διαρκή αμφισβήτηση για το αν έπραξες σωστά, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ευχαριστηθείς τίποτα. Δεν φτάνουν οι προβληματισμοί σου, έρχονται και οι εξωτερικοί παράγοντες να σε συγχύσουν. Δώσε τεράστια προσοχή στις οικονομικές σου συνδιαλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα νέα ξεκινήματα για σένα με αυτή τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, μοιάζουν με Γολγοθά, αλλά χωρίς τη σταύρωση και τα καρφιά της. Είναι πολύ σημαντικό να συνειδητοποιήσεις πως κάτι αλλάζει και πως θα πρέπει να αρχίσεις από την αρχή. Έχεις τεράστια δύναμη, αποφασιστικότητα και πολλές εμπειρίες. Πάρε τα πράγματα στα χέρια σου κάνε απαραίτητες αλλαγές, δρομολόγησε τα σχέδιά σου αλλά χωρίς παρόρμηση γιατί ο ανάδρομος Ερμής περιπλέκει πολύ τα πράγματα. Δείξε σύνεση και περίμενε για την κατάλληλη στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ώρα απολογισμού για σένα, σε ένα διάστημα που σου δείχνει καθαρά πως το παρελθόν είναι εδώ έτοιμο να το ξεκαθαρίσεις. Οι ανάγκες σου πάρα πολλές αλλά η εσωτερική σου σύγκρουση ανελέητη. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως δεν μπορείς τη μια μέρα να είσαι κάποιος/α και την άλλη μέρα κάποιος/α άλλος/η. Βρες τις σταθερές σου αξίες και μην παγιδεύεσαι σε προσμονές που σε κρατάνε αλυσοδεμένο/η. Αυτή η Νέα Σελήνη σου λέει πως είναι καλύτερα να είσαι μόνος/η παρά με μια αμφισβητούμενη παρέα.

ΙΧΘΥΕΣ

Πρόσωπα από παλιά έρχονται στο δρόμο σου, φίλοι και γνωστοί που για κάποιο λόγο εμφανίζονται ξαφνικά, τη στιγμή που προσπαθείς να βάλεις μια τάξη σε ένα συναισθηματικό κομφούζιο που επικρατεί σε όλους τους τομείς. Μια επαγγελματική ευκαιρία μπορεί να σε απασχολήσει ιδιαίτερα, αλλά ο ανάδρομος Ερμής δεν προσφέρεται για αποφάσεις. Νιώθεις όμως ιδιαίτερα δημιουργικός/η και είσαι έτοιμος/η να κάνεις ένα γενναίο βήμα προς αυτό που λέει η καρδιά σου και ενάντια σε αυτό που λέει η λογική σου. Προχώρα.

Πηγή: astrology.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα