Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι άντρες, το ζώδιό τους και ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τον έρωτα

Οι άντρες είναι μια φυλή ξεχωριστή έτσι και αλλιώς, αλλά το ζώδιο του καθενός του προσθέτει επιπλέον χαρακτηριστικά τα οποία επηρεάζουν κατά πολύ και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις σχέσεις και τον έρωτα!

Ας δούμε λοιπόν τι πληροφορίες έχει να μας δώσει η αστρολογία για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι άντρες τον έρωτα!

- Διαφήμιση -

Κριός

Ο Κριός είναι ατίθασος, ενθουσιώδης και ερωτεύεται γρήγορα. Με έναν Κριό θα περάσεις μία συναρπαστική ζωή και δε θα βαρεθείς ποτέ, καθώς έχει απίστευτη ενεργητικότητα! Πολλές φορές θα τσακωθείς μαζί του, αλλά θα τα ξαναβρείτε αμέσως. Τον χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια και η ευθύτητα, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να μείνει μαζί σου, αν δε σε θέλει πια.

Ταύρος

Ο Ταύρος πιστός και σταθερός στις αξίες του. Δεν του αρέσει να βιάζεται, γιατί του αρέσει να απολαμβάνει τη ζωή κι έτσι αποφεύγει και τις λάθος επιλογές. Είναι λακωνικός στα όσα λέει και όταν λέει κάτι το εννοεί. Του είναι εξαιρετικά δύσκολο να υποκριθεί και να εξαπατήσει τον άλλον. Όσο για τις αντοχές του στο σεξ; Είναι αξιοσημείωτες!

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι δραστήριος και γεμάτος ενέργεια. Δεν πρόκειται να βαρεθείς μαζί του εύκολα. Τον ενδιαφέρει πολύ η μεταξύ σας επικοινωνία γι’ αυτό και μπορείς να κουβεντιάζεις μαζί του για τα πάντα, χωρίς να σε κρίνει. Το σεξ μαζί του παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον: διάφορες στάσεις και ενσάρκωση πολλών ρόλων!

- Διαφήμιση -

Καρκίνος

Ο Καρκίνος χαρακτηρίζεται από συναίσθημα και τρυφερότητα. Πάντα θα έχει μία αγκαλιά να σου προσφέρει, καθώς και ένα εξαιρετικό δείπνο, αφού έχει άριστες ικανότητες στη μαγειρική. Σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και οικεία. Θυμάται ότι σημαντικό και όμορφο έχετε ζήσει μαζί. Δε θα κάνει σεξ με καμία κοπέλα, για την οποία δεν έχει αισθήματα.

Λέων

Ο Λέων είναι γενναιόδωρος και έχει μεγάλη καρδιά. Είναι ένας άρχοντας γι’ αυτό και θα σου προσφέρει τα πάντα, χωρίς δισταγμό, θα σε περιποιηθεί, δε θα σου στερήσει τίποτα και θα σε προστατεύσει με κάθε κόστος! Ο έρωτας είναι ότι πιο σημαντικό για εκείνον. Στο σεξ είναι τόσο δοτικός, όσο και σε όλα τα άλλα.

Παρθένος

Είναι πάντα ακριβής και δεν πρόκειται να σε στήσει ποτέ. Πάντα θα είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει να λυθεί το πρόβλημά σου. Μαζί του ξέρεις πάντα που βαδίζεις. Αν κάτι υπολειτουργεί ή χαλάσει, θα τρέξει να το διορθώσει. Στο σεξ μαζί έχει ευαισθησία αλλά είναι και λίγο kinky κι εκεί βρίσκεται όλο το ενδιαφέρον.

- Διαφήμιση -

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ένας τζέντλεμαν! Έχει καλούς τρόπους, είναι δοτικός, ήρεμος και δεν του αρέσουν καθόλου οι εντάσεις. Συμμερίζεται απόλυτα την ανάγκη σου να καλλωπίζεσαι και να αγοράζεις ρούχα και αξεσουάρ! Λατρεύει να επισκέπτεται κοσμοπολίτικα μέρη και συναναστρέφεται με καλό κόσμο. Το one night stand του είναι αδιάφορο, καθώς είναι άνθρωπος της σχέσης.

​Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι άξιος εμπιστοσύνης και θα σου σταθεί σε κάθε δυσκολία. Του αρέσει η αλήθεια και η εντιμότητα. Θα παρατηρήσει πάνω σου κάθε τι καινούριο. Μπορείς να του ανοίξεις την καρδιά σου κι αυτός θα σου δώσει την κατάλληλη προσοχή. Το σεξ γι’ αυτόν έχει ιδιαίτερη σημασία για αυτό και χαρακτηρίζεται ως ένας από τους καλύτερους του είδους.

​ Τοξότης

Η ζωή με έναν Τοξότη είναι μια διαρκής περιπέτεια. Χαρακτηρίζεται από αστείρευτο χιούμορ και δεν του αρέσουν καθόλου τα δράματα. Προτιμά να είναι ειλικρινής, ακόμα κι αν πονέσει τον άλλον. Το σεξ μαζί του είναι ένα παιχνίδι που σε οδηγεί στην παραζάλη!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως φημολογείται ότι είναι σκληρός, όμως απλά είναι δίκαιος. Αν καταφέρεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του, θα γίνει μαζί σου πολύ γλυκός. Μπορείς να στηριχτείς πάνω του κι αυτός δεν πρόκειται να σε προδώσει ποτέ. Όποια υπόσχεση δίνει, φροντίζει να την κρατήσει ότι κι αν γίνει! Το σεξ μαζί του βελτιώνεται συνεχώς, μέχρι να φτάσει στην κορύφωση!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι πρωτότυπος και του αρέσει να σου κάνει όμορφες εκπλήξεις. Μπορείς να συζητήσεις μαζί του ότι πιο παράξενο θες. Δεν μπορείς να θεωρήσεις έναν Υδροχόο δεδομένο. Έχει εκκεντρική και ασυνήθιστη συμπεριφορά κι έτσι ακριβώς είναι και το σεξ μαζί του!

Ιχθύες

Ο Ιχθύς είναι τρυφερός, ρομαντικός και δοτικός. Του αρέσει να σε φροντίζει και να σε περιποιείται. Όποτε τον χρειαστείς, αυτός θα είναι δίπλα σου. Δεν αφήνει τα άσχημα και τα αρνητικά να τον καταβάλλουν και φροντίζει να τα ξεχνάει. Το σεξ μαζί του περιβάλλεται από μυστήριο και μαγεία!

Πηγη: astrologos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα