Η μεγάλη αλλαγή στο Ancho Mexican Grill που θα σε ξετρελάνει

0
383
Ancho Mexican Grill

Τα Ancho Mexican Grill τα γνωστά food spots ποιοτικού μεξικάνικου street food σε Κηφισιά και Χαλάνδρι, φροντίζοντας συνεχώς να πρωτοπορούν, να βελτιώνονται και να σέβονται τις επιθυμίες των πελατών τους, είναι πια σε θέση να καλύπτουν σε απόλυτο βαθμό τις ανάγκες όσων προτιμούν αλλά, κυρίως, όσων επιλέγουν για λόγους υγείας gluten free προιόντα.

Τα Ancho αντιλαμβάνοντας τις σύγχρονες ανάγκες των κοιλοκακικών και των δυσανεξικών στην γλουτένη προσφέρουν πλέον όλα τα πιάτα του μενού όπως burritos, tacos, nachos, tostadas και quesadillas και σε gluten free εκδόσεις. Οι gluten free επιλογές ωστόσο δεν περιορίζονται στο φαγητό καθώς υπάρχουν και αρκετές επιλογές μπύρας και άλλων αλκοολούχων χωρίς γλουτένη.

Όλα τους τα πιάτα μπορούν να σερβιριστούν σε κοιλιοκακικούς και δυσανεκτικούς σε γλουτένη πελάτες, με απόλυτη ασφάλεια, καθώς το προσωπικό τους είναι πλήρως καταρτισμένο, ενημερωμένο και εκπαιδευμένο όσον αφορά τα συγκεκριμένα προιόντα, ενώ ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, σε όλα τα επίπεδα, ώστε να εξαλείφονται οι όποιες πιθανότητες επιμόλυνσης.

INFO

  • Γυφτοπούλου Γρηγορίου 9 & Κολοκοτρώνη, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6801097
  • Κασσαβέτη 9, Κηφισιά 145 62, τηλ. 21 1183 1882

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here