Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Τα «ανοιχτά πόδια» της Κατερίνας Λιόλιου εξόργισαν το διαδίκτυο

Ένα βίντεο από τις live εμφανίσεις της Κατερίνας Λιόλιου ανέβηκε σε σελίδα στο Instagram, αφιερωμένη στην ελληνική μουσική. Όλα καλά μέχρι εδώ. Η Λιόλιου τραγουδάει “Το Δικό μας το Σπίτι” και όλα φαίνονται νορμάλ με δεδομένο ότι πρόκειται για εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Να προσθέσουμε, επίσης, πως η τραγουδίστρια είναι καθισμένη σε ένα σκαμπό και ΔΕΝ κάθεται σταυροπόδι. Κρατήστε το αυτό, καθώς από ό,τι δείχνουν τα πράγματα, για κάποιους χρήστες του Instagram είναι σημαντικό. Και σημαντικό και “χυδαίο” γιατί δεν είναι ΟΚ να “κάθεται μια γυναίκα έτσι”.

- Διαφήμιση -

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο εικάζουμε πως δεν είναι αυτά που περίμεναν οι διαχειριστές της σελίδας. Σε μια σειρά από σχόλια, γίνεται οδυνηρά σαφές πως κανείς δεν άκουσε το τραγούδι, αλλά όλοι τράβηξαν τα (αδικαιολόγητα) ζόρια τους με τη στάση σώματος της Κατερίνας Λιόλιου. Βασικά, με το γεγονός ότι τραγουδάει με ανοιχτά πόδια. Όχι, δυστυχώς, δεν κάνουμε πλάκα.

“Πόσο χυδαίο να κάθεται μια γυναίκα έτσι”, γράφει ένας χρήστης. Σε άλλα σχόλια από κάτω διαβάζουμε:

-“Την πόρτα ξεκλείδωτη ξέχασες”

-“Τι στάση είναι αυτή; Απαράδεκτο”

-“Bro close your legs”

-“Σιγά κουκλίτσα μου, κλείσε λίγο τα πόδια σου”

- Διαφήμιση -

-“Κλείνουμε τα ποδαράκια. Μπάζο”

-“Έλεος με τα ατάλαντα ξέκ*λα”

-“Πόρνη μάζεψε τα πόδια σου”

Μερικά σχόλια ήταν ακόμα πιο χυδαία. Σαφώς δεν θα τα παραθέσουμε. Οι σχολιαστές είναι διχασμένοι για το αν τα “ανοιχτά πόδια” της είναι “άκομψα” για μια γυναίκα ή προκλητικά. Πάντως σίγουρα συμφωνούν πως αυτή η στάση σώματος είναι “απαράδεκτη”.

Τι να πούμε, παιδιά. Και μη χειρότερα…

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα