Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, 2024

«Αφιέρωμα: Καλοκαίρι γεμάτο εγκλήματα και μυστήρια»

Το Epic Drama φιλοξενεί το απόλυτο «Αφιέρωμα: Καλοκαίρι γεμάτο εγκλήματα και μυστήρια» με πρωταγωνιστή το έγκλημα, κατάλληλο για όλους εκείνους που επιθυμούν να γίνουν οι καλύτεροι ντετέκτιβ. Ετοιμαστείτε να αναβαθμίσετε τις ικανότητές σας και να λύσετε υποθέσεις παρέα με μερικούς από τους πιο αγαπημένους ντετέκτιβ της τηλεόρασης.

Από το “Φόνοι στη Βιέννη” μέχρι το “Η αστυνομία του Παρισιού, 1900” και τη “Μις Μαρπλ της Αγκάθα Κρίστι” έως “Τα μυστήρια της Δεσποινίδος Φίσερ” και “Η Δεσποινίς Φίσερ και η κρύπτη των δακρύων”, το Epic Drama θα προβάλει μερικές από τις πιο εμβληματικές διεθνείς αστυνομικές σειρές σε ένα μοναδικό αφιέρωμα  διάρκειας δύο μηνών.

- Διαφήμιση -

Ξεκινώντας από την 1η Ιουλίου και μέχρι τα τέλη Αυγούστου, το Epic Drama θα μεταδίδει κλασικά αστυνομικά έργα, με συναρπαστικά μυστήρια φόνων από όλο τον κόσμο. Με τη δημοτικότητα των αστυνομικών έργων να αυξάνεται, θα ήταν ποινικό αδίκημα να το χάσετε! Συντονιστείτε καθημερινά στο Epic Drama, για να παρακολουθήσετε σειρές όπως “ο Γιέρσον της Άγκαθα Κρίστι”, μια σύγχρονη παραγωγή, για τον Σβεν Γιέρσον, έναν άλλοτε διάσημο εγκληματία, ο οποίος θέλησε όντας τηλεοπτικός παραγωγός, να δημιουργήσει μια αληθινή εκπομπή εγκλήματος, στην οποία θα πρωταγωνιστούσε.

Ζήστε την δεκαετία του ΄20 στο “Βερολίνο ως Βαβυλώνα”, στη μητρόπολη όλων εκείνων που κυνηγούν το ταλέντο τους και τις φιλοδοξίες τους. Όμως πίσω από την αστραφτερή βιτρίνα, οι εξαθλιωμένες μάζες αγωνίζονται για μια καλύτερη ζωή.

Τα “Νεκρικά πορτρέτα”, μια σειρά που διαδραματίζεται στο Δουβλίνο το 1880 και παρακολουθεί τη ζωή του διάσημου φωτογράφου Μπροκ Μπλένερχάσετ καθώς προσπαθεί να σώσει την επιχείρησή του με τη βοήθεια της ανιψιάς του Νάνσι Βίκερς και του υπερβολικά ενθουσιώδους νέου βοηθού του, Κόναλ Μολόι.

Ο “Νταγκλίς” σας μεταφέρει στην Αγγλία της δεκαετίας του 1970 μέσα από μια σειρά μυστηρίου, στην οποία πρωταγωνιστής είναι ο νομαδικός αινιγματικός ντετέκτιβ Νταγκλίς, ο οποίος λύνει ασυνήθιστους φόνους.

Στη σειρά “Αστυνομία του Παρισιού, 1900” μεταφερόμαστε στο Παρίσι της Μπελ Επόκ, όταν εντοπίζεται το πτώμα μιας άγνωστης γυναίκας στον ποταμό Σηκουάνα. Ένας νεαρός αλλά φιλόδοξος επιθεωρητής αναλαμβάνει την εξιχνίαση και ανακαλύπτει ένα κρατικό μυστικό. Δολοφονίες, εκβιασμοί, συνωμοσίες, πραξικοπήματα.

Το «Αφιέρωμα: Καλοκαίρι γεμάτο εγκλήματα και μυστήρια» πλαισιώνεται από σειρές με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους σας αστυνομικούς ντετέκτιβ, την Δεσποινίδα Σκάρλετ και τον Δούκα, τον Ντετέκτιβ Μέρντοχ, τον Εντέβορ Μορς, τον επιθεωρητή Τζωρτζ Τζέντλι, τη μις Μαρπλ και  πολλούς ακόμα!

- Διαφήμιση -

Έτσι, όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, είτε παραμείνετε στη πόλη είτε απολαμβάνετε τις διακοπές σας, θα καταφέρετε να βγάλετε τον ντετέκτιβ που κρύβετε μέσα σας παρακολουθώντας το απόλυτο «Αφιέρωμα: Καλοκαίρι γεμάτο εγκλήματα και μυστήρια» στο Epic Drama. Το αφιέρωμα που σας υπόσχεται ένα συναρπαστικό ταξίδι μυστηρίου και αγωνίας!

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα