Τα ελληνικά JAM pedals και 15 μουσικοί ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η εταιρία JAM pedals με χαρά ανακοινώνει την φιλανθρωπική καμπάνια “Lending A Hand”, με τη συνεργασία 15 παγκοσμίου φήμης μουσικών: Nels Cline, Graham Coxon, Bill Frisell, Julian Lage, Sean Ono Lennon, Steve Lukather, J Mascis, Lee Ranaldo, Nile Rodgers, Richie Sambora, Neal Schon, John Scofield, Alex Skolnick, Andy Timmons και David Torn.

Οι καταστροφικές συνέπειες που επέφερε η πανδημία στα εισοδήματα των εργαζομένων στον χώρο της μουσικής παγκοσμίως, ώθησαν την ελληνική εταιρία μαζί με τους συνεργαζόμενους καλλιτέχνες να δημιουργήσουν την εν λόγω καμπάνια ως έναν άμεσο τρόπο ενίσχυσης φιλανθρωπικών οργανισμών που προσφέρουν βοήθεια σε καλλιτέχνες και τεχνικούς από το χώρο της μουσικής.

- Διαφήμιση -

Κατασκευάζει λοιπόν 10 πετάλια (μουσικά εφέ) στο όνομα του κάθε συνεργαζόμενου καλλιτέχνη, τα οποία θα φέρουν την χειρόγραφη υπογραφή τους. Το κοινό μπορεί να τα διεκδικήσει μέσω διαδικασίας σιωπηλής δημοπρασίας τα τελικά έσοδα της οποίας θα διατεθούν στους παραπάνω φιλανθρωπικούς οργανισμούς, κατά την επιθυμία των συμμετεχόντων καλλιτεχνών.

Απευθυνόμενη στο ευρύτερο κοινό που επιθυμεί να συνδράμει σε αυτή την πρωτοβουλία, και δεν έχει απαραίτητα την ευχέρεια να διαθέσει το ποσό εξασφάλισης ενός συλλεκτικού πεταλιού, η εταιρία προσφέρει επίσης συλλεκτικά “Lending a Hand” t-shirts. Όσοι θα επιλέξουν να παραγγείλουν “Lending a Hand” t-shirts θα ενισχύουν συγκεκριμένα τον Σύλλογο Μουσικών Βορείου Ελλάδος, που θα αναλάβει να διαθέσει το τελικό ποσό πιο στοχευμένα σε μουσικούς και τεχνικούς της χώρας μας!

Η καμπάνια “Lending a Hand” θα διαρκέσει έως τις 12 Ιουλίου και είναι μία πρωτοποριακή και ειλικρινής πρωτοβουλία, που αξιώνει και αξίζει την συνδρομή όλων μας.

Περισσότερες πληροφορίες:
jampedals.com/lending-a-hand

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα