Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Το παλτό που λατρεύουν οι fashionistas και κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ

Τόσο όσο αναφορά στις υφές που επιλέγουμε στα είδη διακόσμησης του σπιτιού μας όσο και σε κάποια συγκεκριμένα υφάσματα ή μοτίβα που επικρατούν στον χώρο της μόδας, υπάρχουν πάντα εκείνα που ανήκουν στην κατηγορία γνωστή και ως «οικονομικά αλλά πονηρά».

Με λίγα λόγια κάποια σχέδια και μοτίβα που συναντάμε στα ρούχα μαςμπορούν πολύ εύκολα να ξεγελάσουν το μάτι, δημιουργώντας στο λουκ σου έναν αέρα πολυτέλειας ο οποίος δεν αντιστοιχεί στην πραγματική τιμή του προϊόντος που φοράς.

- Διαφήμιση -

Για παράδειγμα. Το βελούδο ή η γούνα έχουν ακριβώς το παραπάνω μαγικό προσόν και το ίδιο μοιάζει να συμβεί και με το καρό μοτίβο ειδικά όταν αυτό είναι απλωμένο πάνω σε ένα μάλλινο παλτό. 

Το συγκεκριμένο στυλ παλτό φέτος είναι έτσι κι αλλιώς μεγάλη τάση και είδαμε πρώτη τη Selena Gomez να το φοράει και ζηλέψαμε λιγάκι.

Η Selana Gomez στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Αλλά επειδή που να τρέχεις να βρεις το παλτό της Selena που πιθανότατα θα σε βγάλει και εκτός budget εντοπίσαμε μία πολύ καλή εναλλακτική του που κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ αλλά δίνει την εντύπωση ενός πολυτελούς, βαριού πανωφοριού που θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω του.

Δες το εδώ

Πηγή: Womantoc.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα