Κυριακή, 24 Μαρτίου, 2024

Βαρβάκειος: Το θύμα πούλησε ακίνητο 1.000.000 ευρώ για χρήση κοκαΐνης

Σύμφωνα με την ίδια μάρτυρα, η γυναίκα που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας το πρωί της Τρίτης, στην Πλατεία Βαρβακείου, είχε σπουδάσει ψυχολογία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο, είχε μια μεγάλη περιουσία, μέχρι που σε νεαρή ηλικία ανακάλυψε την κοκαΐνη και έκτοτε πέρασαν δεκαετίες καταχρήσεων.

Μάλιστα ένα μεγάλο ακίνητο όπως είπε στους αστυνομικούς που κληρονόμησε, το πούλησε έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ και όλα τα χρήματα έγιναν κοκαΐνη

- Διαφήμιση -

Έχασε όλη της την περιουσία και περιπλανιόταν στους δρόμους της Ομόνοιας και της Πλατείας Θεάτρου, όπως όλες οι βασανισμένες ψυχές που περιπλανιούνται σαν ζωντανοί-νεκροί στην περιοχή, μέχρι που βρήκε καταφύγιο σε ξενοδοχείο-δομή του ΟΚΑΝΑ όπου διέμενε.

Στο ίδιο πρόγραμμα γνώρισε και τον πρώην σύντροφό της, τον 42χρονο που έγινε και ο δολοφόνος της, ο οποίος ήταν χρόνιος χρήσης ηρωίνης, όμως εκείνος αποβλήθηκε από τον ΟΚΑΝΑ εξαιτίας της επιθετικής και βίαιης συμπεριφοράς που έδειχνε και έμενε σε έναν κακόφημο ξενοδοχείο της περιοχής, από αυτά που βρίσκουν καταφύγιο οι τοξικομανείς στο κέντρο της Αθήνας.

Και οι δύο τους είχαν συλληφθεί πολλές φορές για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών και είχαν σημανθεί από τις Αρχές.

Οι γονείς της είχαν πεθάνει εδώ και χρόνια και οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να βρουν άλλους συγγενείς της, ενώ κανείς μέχρι σήμερα δεν την έχει αναζητήσει.

Ο εθισμός της ήταν σε τέτοιο βαθμό που σύμφωνα με τον πρώην σύντροφό της και δολοφόνο της, έκανε αρκετές φορές χρήση της κοκαΐνης ενδοφλέβια, κάτι εξαιρετικά σπάνιο για χρήση του συγκεκριμένου ναρκωτικού, αφού πέρα από μεγάλη εξοικείωση με το συγκεκριμένο ναρκωτικό, προϋποθέτει και πεντακάθαρη δόση άρα και εξαιρετικά ακριβή…

- Διαφήμιση -

Όπως ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς, όποτε έκανε χρήση, αμέσως μετά είχε έντονα ξεσπάσματα θυμού και της έβγαινε φοβερή επιθετικότητα.

Πώς έφτασαν οι Αρχές στα ίχνη του δράστη

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών «κλείδωσαν» τον δράστη, από βιντεοληπτικά υλικά της περιοχής και από πληροφορίες και έτσι έφτασαν στα ίχνη του, σε κακόφημο ξενοδοχείο της περιοχής που διέμενε. Οδηγήθηκε στην Ασφάλεια και εξεταζόμενος, ομολόγησε το έγκλημα σε βάρος της πρώην συντρόφου του.

Ισχυρίστηκε πως βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης. Αρχικά, πήγε εκείνος και την πήρε από την δομή που έμενε, προμηθεύτηκαν τις δόσεις τους, έκατσαν στην Πλατεία Βαρβακείου όπου έκαναν χρήση και κάποια στιγμή εκείνος αποχώρησε για λίγα λεπτά να πάει τουαλέτα και όταν επέστρεψε εκείνη ήταν ακραία επιθετική μαζί του και άρχισε να τον βρίζει όπως ισχυρίστηκε.

Όπως κατέθεσε, σύντομα ήρθαν στα χέρια με εκείνη να κρατάει ένα μαχαίρι, έπεσαν κάτω και συνέχισαν να παλεύουν και τότε όπως είπε στους αστυνομικούς, κατάφερε να της πάρει το μαχαίρι από τα χέρια της και άρχισε να την χτυπάει απανωτές φορές με αυτό, χωρίς να είναι σε θέση να εξηγήσει ότι την μαχαίρωσε 20 φορές και συγκεκριμένα, μία στον θώρακα και 19 στον λαιμό…

- Διαφήμιση -

Αμέσως μετά την πράξη του όπως είπε έφυγε από το σημείο και πέταξε σε ένα κάδο το ματωμένο μαχαίρι, το οποίο δεν βρέθηκε ποτέ από τους αστυνομικούς, αφού κατά πάσα πιθανότητα κατέληξε στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Για την τσάντα που είχε μαζί της και έλειπε όπως και για το κομμένο λουρί, ισχυρίστηκε πως δεν ήξερε τίποτα και πως πιθανόν άλλος χρήστης μετά τον θάνατό της να πλησίασε και να την πήρε.

Στον χώρο που έμενε, βρέθηκαν τα ματωμένα ρούχα του και στην κατοχή του κατά την σύλληψή του βρέθηκαν ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι και δύο λάμες. Το θύμα βρέθηκε μετά τις 11 το πρωί από υπάλληλο της Δημοτικής Αστυνομίας που κάλεσε τις Αρχές.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Για την υπόθεση η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

«Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας 60χρονης ημεδαπής, η σορός της οποίας βρέθηκε πρωινές ώρες της Τρίτης, 23 Μαΐου 2023, σε πλατεία έναντι της Βαρβακείου αγοράς στην Αθήνα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα δράστης είναι 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίσθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα (25-05-2023) στο κέντρο της Αθήνας και συνελήφθη καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν αναδιπλούμενο μαχαίρι και δύο λάμες.

Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης προηγήθηκε δακτυλοσκοπική διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του θύματος, τα οποία στο αρχικό στάδιο των ερευνών ήταν άγνωστα. Ακολούθησε κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριακών και προανακριτικών στοιχείων, από την περαιτέρω ανάλυση των οποίων προέκυψε η εμπλοκή του 42χρονου στην ανθρωποκτονία.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε ο κατηγορούμενος κατά τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα