«Έκανα τατουάζ στο πρόσωπό μου για να μην βρω ποτέ κανονική δουλειά»

-

«Τα τατουάζ στο πρόσωπό μου με κάνουν μοναδική», λέει η Κέιλυ Πιτς, tattoo artist και μοντέλο σε συνέντευξή της στο BBC.

Στα 26 της χρόνια είναι ήδη επιτυχημένη tattoo artist, έχει υπάρχει μοντέλο, ενώ η αγάπη της για τα τατουάζ είναι τόσο μεγάλη που πλέον έχει ήδη καλύψει το 60% του σώματός της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This weather 👌🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kayleigh Peach (@kayleighpeachtattoo) στις

Το πρώτο της τατουάζ το έκανε στα 18. Όταν ξεκίνησε να εκπαιδεύεται ως tattoo artist, έκανε το πρώτο της τατουάζ στο πρόσωπο. Ήταν η λέξη «καταραμένη», πάνω από το φρύδι της. «Το έκανα για να μην μπορέσω ποτέ να  βρω μια κανονική δουλειά, για να επιμείνω σε αυτό που ήθελα να κάνω».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Throwback to the most magical bath shot you’ve seen. Photographer || @lukehayfield.photography

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kayleigh Peach (@kayleighpeachtattoo) στις

Πήρε ένα ρίσκο λέει αλλά τώρα καταλαβαίνει ότι της βγήκε σε καλό.

Πολλοί το θεωρούν περίεργο να έχει τατουάζ στο πρόσωπο, δεν είναι τόσο διαδεδομένο. «Σίγουρα με κοιτούν περίεργα στο δρόμο. Ξεχνάω ότι τα έχω και σκέφτομαι ”γιατί με κοιτάνε έτσι;”. Με ρωτάνε συχνά για τα τατουάζ μου. Νομίζω ότι θεωρούν τα τατουάζ στο πρόσωπο και τον λαιμό κάπως ακραίο».

Ούτε η οικογένειά της το δεχόταν στην αρχή. Ο πατέρας της παντρεύτηκε και της απαγόρευσε στο γάμο να γίνει παράνυφος. Τελικά όταν άρχισε να δουλεύει,  του έκανε και το πρώτο του τατουάζ.

Μετά το «καταραμένη» στο φρύδι της, έκανε και ένα τριαντάφυλλο στην μια πλευρά του προσώπου της, που συμβολίζει τον ρομαντισμό και την ομορφιά, και φύλλα στην άλλη πλευρά, που συμβολίζει για την ίδια τα νέα ξεκινήματα.

Πριν ξεκινήσει τη δουλειά με τα τατουάζ, έβγαινε και έπινε συνέχεια, λέει. «Έμενα πάνω από μια παμπ και για να πάω στο διαμέρισμά μου, έπρεπε να περάσω μέσα από την παμπ και όλοι μου έλεγαν ”κάτσε για ποτό” και κατέληγα να ξενυχτάω. Όταν άρχισα να κάνω τατουάζ, αποφάσισα να τα ηρεμήσω για έξι μήνες και από τότε η ζωή μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο», λέει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here