Προτού ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο βορειοκορεάτης ομόλογός του Κιμ Γιονγκ Ουν προβούν σε σύντομες δηλώσεις για να ανακοινώσουν ότι υπάρχει συμφωνία, είχαν γεύμα εργασίας.

Πριν όμως αυτό ξεκινήσει δόθηκε άδεια στους φωτογράφους, τους κάμεραμεν και τους δημοσιογράφους να μπουν μαζί τους στην αίθουσα. Τότε, ο Τραμπ προσπάθησε να διασκεδάσει λίγο και να κάνει ένα κλισέ χλιαρό αστείο. Από μόνο του δεν προκαλεί κανένα ενδιαφέρον, δεν αξίζει να καταγραφεί ως γεγονός καθώς ο Τραμπ δείχνει να είναι ο Τραμπ. Αυτό όμως που αξίζει είναι η έκφραση του Κιμ Γιονγκ Ουν όταν του μεταφράζουν το τι είπε ο ομόλογός του.

«Βγάζετε καλές φωτογραφίες όλοι σας ώστε εμείς να δείχνουμε καλοί, όμορφοι, αδύνατοι και τέλειοι;», λέει ο αμερικανός στους δημοσιογράφους.

Το λόγο έπειτα παίρνει η μεταφράστρια για να μεταφέρει στον Κιμ Γιονγκ Ουν τα όσα είπε ο Τραμπ.

Η κάμερα κάνει ζουμ και δείχνει τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Όλα τα  λεφτά μας γι′ αυτή την έκφραση του βορειοκορεάτη όταν συνειδητοποιεί τι είπε ο ομόλογός του. Φαίνεται να του κάνει τόση εντύπωση το γεγονός ότι αστειεύτηκε με δημοσιογράφους, ότι έκανε χιούμορ, ότι είπε κάτι τέτοιο και ναι, φαίνεται να έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό. Ίσως σκέφτεται πως ο Τραμπ τον είπε παχουλό.

Πολλοί ειναι, ωστόσο, εκείνοι οι οποίοι αποθεώνουν την έκφραση του Κιμ καθώς έτσι φαίνεται να αντιδρούν σε όλα όσα έχει πει ο Τραμπ από την ημέρα που ανέλαβε την προεδρία των ΗΠΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here