Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αν πιστεύεις ότι είσαι γκαντέμω, δες τι έπαθε αυτή η κοπέλα στο πρώτο ραντεβού

Η παράξενη εμπειρία που μοιράστηκε στο διαδίκτυο ο «παθών» Liam Smyth ξεκίνησε από την εφαρμογή γνωριμιών Tinder.

Ο 24χρονος γνώρισε μια γοητευτική νεαρή κοπέλα μέσω του app και βγήκαν μαζί ραντεβού. Το ένα έφερε το άλλο και κάποια στιγμή το ζευγαράκι κατέληξε στο σπίτι του νεαρού στο Μπρίστολ για τα… περαιτέρω.

- Διαφήμιση -

Στην περίπτωση αυτή βέβαια τα «περαιτέρω» μια περιπέτεια άνευ προηγουμένου με πρωταγωνίστρια τη νεαρή κοπέλα και τα… κόπρανά της. Βλέπετε, όταν η κοπέλα πήγε στο μπάνιο για να κάνει την ανάγκη της, διαπίστωσε με μεγάλη φρίκη ότι η πίεση του νερού στο καζανάκι δεν ήταν επαρκής για να ξεφορτωθεί το περιεχόμενο της λεκάνης. Πανικόβλητη, η κοπέλα πήρε την κάπως ακραία απόφαση να πιάσει τα κόπρανα, να τα τυλίξει σε ένα χαρτί και να τα πετάξει έξω από το παράθυρο.

Ωστόσο η ατυχία της φαίνεται ότι δεν είχε όρια εκείνο το βράδυ, αφού χάρη στον περίεργο σχεδιασμό του κτιρίου, το πακετάκι της «σφήνωσε» στο κενό ανάμεσα σε δύο περβάζια, απειλώντας να γεμίσει με τη δυσάρεστη οσμή του όχι μόνο του σπίτι του υποψήφιου αγοριού της αλλά και εκείνο του γείτονά του.

Ντροπιασμένη, η κοπέλα βγήκε από το μπανιο και παραδέχτηκε κατακόκκινη και με κατεβασμένο το κεφάλι τι είχε κάνει. Το ζευγάρι επέστρεψε στο μπάνιο προκειμένου να προσπαθήσει να βρει μια λύση και εκεί παίχτηκε η… τελευταία πράξη του δράματος. Η κοπέλα, η οποία εργάζεται ως γυμνάστρια, προσφέρθηκε να κρεμαστεί έξω από το παράθυρο για να πιάσει τα κακά της. Ωστόσο, όπως συνέβη προηγουμένως με τα κόπρανά της, και η ίδια σφήνωσε στο κενό. Αφού παρέμεινε κρεμασμένη ανάποδα για περίπου 15 λεπτά, ο νεαρός φοιτητής, ανήσυχος για την υγεία της, κάλεσε την πυροσβεστική για να την απεγκλωβίσει.

Η επιχείρηση διήρκεσε μόλις 15 λεπτά και η νεαρή απεγκλωβίστηκε σώα και αβλαβής, ωστόσο το παράθυρου του νεαρού φοιτητή καταστράφηκε ολοσχερώς. Έτσι ο 24χρονος με τα περιορισμένα οικονομικά μέσα αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία του στην πλαρφόρμα GoFundMe ώστε να μαζέψει τα απαιτούμενα χρήματα για ένα καινούργιο παράθυρο «προτού τον σφάξει ο σπιτονοικοκύρης του».

Όσο για το πώς βλέπει πλέον ο ίδιος την κοπέλα που του προκάλεσε τόσους μπελάδες, φαίνεται πως δεν πρόκειται να αφήσει ένα μικρό δυσώδες επεισόδιο να τους χαλάσει το μέλλον τους.

«Είναι πολύ γλυκιά και συμπαθητική και θα ήθελα να την ξαναδώ», έγραψε ο νεαρός στο διαδίκτυο.

- Διαφήμιση -

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα