Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Γλυκά Νερά: Τα λόγια του 32χρονου πιλότου στην μητέρα της Καρολάιν πριν τον πάρουν οι Αρχές

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του στυγερού εγκλήματος της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά καθώς νέα στοιχεία ήρθαν να ανατρέψουν όσα πίστευαν μέχρι πρότινος οι αστυνομικοί, με τον ΑΝΤ1 να μεταφέρει τα λόγια του 32χρονου προς την μητέρα της Καρολάιν πριν τον πάρουν οι Αρχές από την Αλλόνησο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο 32χρονος πιλότος φέρεται πάντως να είπε στη μητέρα της Καρολάιν όταν τον ρώτησε γιατί τον παίρνουν στην Αθήνα πως πάει για να αναγνωρίσει έναν ύποπτο που συνέλαβαν οι Αρχές στο αεροδρόμιο.

- Διαφήμιση -

Ο 32χρονος πιλότος βρίσκεται έτσι πλέον στον έβδομο όροφο της ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα στο τμήμα Ανθρωποκτονιών, όπου έφτασε λίγο πριν από τη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης, προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για τη δολοφονία της συζύγου του στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Όπως και να έχει ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έχουν προκύψει νέα στοιχεία για την υπόθεση από την έρευνα των αστυνομικών, οι οποίοι πιστεύουν ότι ο σύζυγος της αδικοχαμένης μητέρας ίσως δώσει αυτήν τη φορά τις απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα, ενώνοντας τα κομμάτια του παζλ.

Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας, στην προσπάθειά τους να ανασύρουν εικόνες από τις κάμερες του σπιτιού με τις κινήσεις των δολοφόνων, προσπαθούν να εξακριβώσουν πότε βγήκε η κάρτα μνήμης από το καταγραφικό. Και αυτό γιατί όχι μόνο θα έχουν ένα χρονικό στίγμα, αλλά ίσως μπορέσει έτσι και να ανασυρθεί κομμάτι του χαμένου υλικού. Νέα στοιχεία φέρεται να προέκυψαν επίσης και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και τα στίγματα των κινητών, δίνοντας μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο εκείνο χάραμα της 11ης Μαΐου στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη.
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα