Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Δικηγόρος Κατσαούνη: «Ψευδές και κατασκευασμένο το περιστατικό με την ανήλικη

Ψευδές και κατασκευασμένο είναι το περιστατικό με την ανήλικη, αλλά και όσα διακινούνται στον Τύπο για τον Γιώργο Κατσαούνη, σύμφωνα με το δικηγόρο του.

Μάλιστα σύμφωνα με τον Διαμαντή Μπασαρά, το δικηγόρο του παίκτη του Survivor και της οικογένειάς του, ο Γιώργος Κατσαούνης μόλις αποχωρήσει από το παιχνίδι θα προβεί σε μηνύσεις και αγωγές εναντίον όλων όσοι προέβησαν σε ψευδείς καταγγελίες και διακινούν ψεύδη στον Τύπο σε βάρος του.

- Διαφήμιση -

Η ανακοίνωση των δικηγόρων του Γιώργου Κατσαούνη

Ως δικηγόροι του Γιώργου Κατσαούνη και της οικογένειάς του, δηλώνουμε ότι όσα διακινούνται τις τελευταίες ημέρες στον Τύπο σε βάρος του είναι εν γνώσει ψευδή και κατασκευασμένα. Στον βωμό της προσέλκυσης του ενδιαφέροντος του αναγνωστικού και τηλεοπτικού κοινού προσβάλλεται βάναυσα η προσωπικότητά του.

Το περιστατικό δήθεν προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης είναι ψευδές και κατασκευασμένο και ο εντολέας μας, αμέσως μόλις αποχωρήσει από το Survivor, θα προβεί στην υποβολή μηνύσεων και στην κατάθεση αγωγών εναντίον όλων όσοι προέβησαν σε ψευδείς καταγγελίες και διακινούν ψεύδη στον Τύπο σε βάρος του.

Αντιλαμβανόμαστε ότι ο Γιώργος Κατσαούνης με την προσωπικότητα και τις αθλητικές επιδόσεις του στο Survivor έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εκμεταλλευτεί τη δημοφιλία του και να αντλήσει οφέλη με ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες.

Οι Δικηγόροι

Διαμαντής Μπασαράς

- Διαφήμιση -

Ιουλία Αγγελακοπούλου

Πηγή: iefimerida.gr 

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα