Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτά είναι τα «κρυφά» χαρτιά της Έφης

Την απολογία της για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου ετοιμάζει στο κελί της στον Κορυδαλλό η 36χρονη Έφη. Στις 14 Οκτωβρίου θα κληθεί να απολογηθεί ενώπιον του δικαστηρίου για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η κατηγορούμενη θα αντικρούσει τον 40χρονο ο οποίος φέρεται, άθελά του να πυροδότησε την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας.

- Διαφήμιση -

Συγκεκριμένα, ο 40χρονος στην κατάθεσή του στο δικαστήριο είπε ότι είχαν μια ερωτική περιστασιακή σχέση. Από τον Γενάρη μάλιστα του 2020 -όπως είπε- μέχρι και την επίθεση είχαν μόνο μια συνάντηση. Αυτά είναι που θα αντικρούσει η 36χρονη, υποστηρίζοντας ότι είχαν πιο στενή σχέση.

Θα δώσει επίσης εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της μετά το έγκλημα: Γιατί δεν παραδόθηκε αλλά και γιατί έκανε αναζητήσεις στο διαδίκτυο για δηλητήριο και για το πώς μπορεί να προκαλέσει έμφραγμα; Επίσης, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου θα πάρει την επίθεση πάνω της και θα πει ότι δεν είχε βοήθεια.

Πρόκειται για μία απολογία που περιμένει να ακούσει κυρίως η Ιωάννα, για να μάθει επιτέλους τον λόγο που της επιτέθηκε η κατηγορούμενη. Παράληλα, «τσακίζει» κόκαλα ο ιατροδικαστής με την περιγραφή του γαι την Ιωάννα.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα