Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Επίθεση με βιτριόλι: «Είχα χαλαρή σχέση με την Έφη Κακαράντζουλα, την Ιωάννα Παλιοσπύρου την βλέπω πρώτη φορά»

«Χαλαρή φιλική» χαρακτήρισε την σχέση του με την 36χρονη Εφη Κακαράντζουλα, στην κατάθεση του ο 40χρονος, που φέρεται ως το πρόσωπο που ώθησε την κατηγορούμενη να επιτεθεί με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Μάλιστα, ο 40χρονος είπε πως δεν είχε δει από κοντά ποτέ την Ιωάννα, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και όταν η ίδια είχε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον άνδρα.

- Διαφήμιση -

«Επιβεβαιώνω όσα λέει ο μάρτυρας. Είναι η πρώτη φορά που τον βλέπω δια ζώσης. Υπήρξαν μικρές διαφοροποιήσεις. Θυμάμαι ότι επανέρχονταν στη συνομιλία μας. Αν και του είχα εξηγήσει την κατάσταση με την Εφη και θεωρώ ότι ο ίδιος είχε καταλάβει, αλλά επανερχόταν στο να μου στέλνει μηνύματα», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Περιγράφοντας τη σχέση του και με τις δυο γυναίκες ο 40χρονος είπε πως : «Με την κατηγορούμενη είχαμε μια χαλαρή και φιλική σχέση, που έγινε ερωτικά περιστασιακή. Ήταν λίγες οι φορές και οι ώρες που είχαμε βρεθεί. Δεν υπήρξε ούτε λήξη ούτε έναρξη της σχέσης. Θυμάμαι το τελευταίο διάστημα από το Γενάρη μέχρι το συμβάν είχαμε βρεθεί μια φορά… Την Ιωαννα δεν τη γνωρίζω, δεν την έχω δει ποτέ από κοντά και δεν έχουμε μιλήσει δια ζώσης. Πριν από 4 χρόνια της είχα στείλει ένα αίτημα φιλίας και είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα. Μου είχε βγάλει η εφαρμογή κάποιους κοινούς φίλους και μου την είχε προτείνει. Έτσι την είχα δει και της είχα κάνει το αίτημα φιλίας. Θεώρησα ότι μου προτάθηκε από την εφαρμογή γιατί είχαμε κοινούς γνωστούς» ανέφερε και συμπλήρωσε ότι αντάλλαξαν εντελώς τυπικά μηνύματα.

«Υπήρξε ένα αίτημα φιλίας από εμένα, μου είπε ότι διεγράφη η διαδικασία και τη ρώτησα γιατί, μου είπε για μια συνεπωνυμία. Μου είπε ότι κάποια ενδιαφέρεται για μένα. Στη συνομιλία που είχα με την παθούσα αναφέρθηκε το όνομα της κατηγορούμενης στο πλαίσιο του αν είναι κοινή μας γνωστή. Για την ανταλλαγή μηνυμάτων με την Παλιοσπύρου δεν δέχθηκα όχληση από την κατηγορούμενη», ανέφερε ο 40χρονος.

Για την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, είπε ότι την πληροφορήθηκε πηγαίνοντας στη δουλειά του. «Για την επίθεση σε βάρος της παθούσας άκουσα πηγαίνοντας στη δουλειά και μάλιστα το σχολιάσαμε με ένα συνάδελφο. Ήταν σοκαριστικό και πρωτόγνωρο και μας θύμισε τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας που περιέγραφαν τέτοιες καταστάσεις. Δεν πήγε ποτέ στο μυαλό μου ότι μπορεί να είναι κάποιος από τον περίγυρο μου».

-Εισαγγελέας: Το 2018 βρίσκεστε σε ελεύθερη ερωτική σχέση με την κατηγορούμενη; Την Παλιοσπύρου τη γνωρίζετε;

-Μάρτυρας: Όχι, όχι.

- Διαφήμιση -

-Εισαγγελέας: Περιγράψτε πως έγινε το αίτημα φιλίας στην Ιωαννα;

-Μάρτυρας: Γράφει ονοματεπώνυμο και αριθμό κοινών φίλων.

-Εισαγγελέας: Γιατί κάνατε στο συγκεκριμένο πρόσωπο αίτημα; Ποιος ήταν ο λόγος;

-Μάρτυρας: Δεν υπήρξε συγκεκριμένος λόγος.

-Εισαγγελέας: Μετά την αποδοχή μεσολάβησαν μεταξύ σας συνομιλίες;

-Μάρτυρας: Ναι απλές συνομιλίες σχετικά με κάποιον συνεπωνυμό μου

- Διαφήμιση -

-Εισαγγελέας: Το επόμενο διάστημα ήσασταν φίλοι ή σας είχε διαγράψει;

-Μάρτυρας: Δεν το γνωρίζω. Δε βγαίνει κάποια ειδοποίηση. Πρέπει να μπω εγώ στη σελίδα της για να δω αν με έχει διαγράψει κάποιος. Σχετικά με τη διαγραφή μου από τους φίλους της μου είπε ότι υπάρχει ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για μένα. Της εξήγησα ότι δεν είμαι σε σχέση, μετά εκείνη μου είπε για κάποιον συνεπώνυμο μου και θεώρησα ότι κάπου εκεί έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα.»

Πηγή: Reader.gr

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα