Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Μαρία Καρυστιανού: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τις 600.000 υπογραφές

Η Μαρία Καρυστιανού δίνει τη δική της μάχη μαζί με τους επιζήσαντες και τους υπόλοιπους συγγενείς των θυμάτων από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη προσπαθεί με κάθε τρόπο να φτάσει ως την δικαίωση της μνήμης όσων έφυγαν τόσο άδικα αλλά και στην τιμωρίας όλων των υπεύθυνων.

Εδώ και κάποιες μέρες μάλιστα έχει εκδοθεί και ένα ψήφισμα στο οποίο γίνεται συλλογή υπογραφών προκειμένου να υπάρξει αναθεώρηση του Συντάγματος και ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

- Διαφήμιση -

Μάλιστα ήδη από το πρωί της Πέμπτης οι υπογραφές είναι 625.080 γεγονός που δείχνει ότι οι πολίτες απαιτούν την απόδοση δικαιοσύνης για το έγκλημα στα Τέμπη.

Μαρία Καρυστιανού: Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μου είπε ‘αυτά συμβαίνουν, να πάτε στην… Εκκλησία

Η κυρία Καρυστιανού για αυτό ακριβώς το λόγο με μια ανάρτηση στην ομάδα που έχει δημιουργηθεί στο facebook ως «Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023» θέλησε να ευχαριστήσει όσους υπέγραψαν το ψήφισμα, τονίζοντας ότι «Σύμφωνα λοιπόν με το Νόμο (αρθ.73,Παρ. 6) , οι υπογραφές θα σταλούν στον εισαγγελέα ο οποίος ΟΦΕΙΛΕΙ αμελλητί να τις δώσει στη Βουλή για ψήφιση».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού

Πως μπορείτε να υπογράψετε το ψήφισμα

Πλέον κυκλοφορεί μακέτα η οποία μπορεί να εκτυπώνεται και να τοποθετείται σε διάφορα σημεία της πόλης, ώστε μέσω της σάρωσης του αναγραφόμενου QR CODE να μπορεί ο καθένας να οδηγείται κατευθείαν στο ψήφισμα.

«Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν από την Βουλή, την έναρξη των διαδικασιών, για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων.

- Διαφήμιση -

Η ατιμωρησία πολιτικών προσώπων δεν συνάδει με την ηθική, ούτε με τη δημοκρατία, αρετές για τις οποίες είμαστε περήφανοι! Κατά τη διαδικασία θα σας ζητηθεί χρηματικό ποσό, το οποίο θα είναι προαιρετικό και δεν αφορά τον σύλλογο «Τέμπη 2023» αλλά την πλατφόρμα που φιλοξενεί το ψήφισμα.

Επιλέγετε την κοινοποίηση αντί της κατάθεσης χρημάτων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας», αναφέρει στο μήνυμα-κάλεσμά της η Μαρία Καρυστιανού, η οποία είχε καθηλώσει το Πανελλήνιο με την κατάθεσή της ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά το δυστύχημα».

Δείτε εδώ το ψήφισμα

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο πεδίο που αφορά τις υπογραφές συμπληρώνετε ΜΟΝΟ τα στοιχεία που απαιτούνται αρχικά, όπως όνομα, επώνυμο και e-mail για την επιβεβαίωση και ΟΧΙ τηλεφωνικούς αριθμούς ή οποιοδήποτε άλλο προσωπικό στοιχείο

Πηγή: Koutipandoras.gr

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα