Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

Μητροπολίτης Λάρισας: «Αν εμβολιαστώ θα με βρουν τα έξυπνα όπλα στον Γ’ Παγκόσμιο»

Αν μη τι άλλο, οι full-on αντιεμβολιαστές έχουν ένα ενδιαφέρον σκεπτικό. Είναι σαφές ότι δεν αναφερόμαστε στον κόσμο που έχει λογικές απορίες και αμφιβολίες, οι οποίες αντιμετωπίζονται με αντίστοιχου επιπέδου επιχειρήματα από τους γιατρούς και τους επιστήμονες. Γιατί τι νόημα έχει μια δικαιολογία, αν αντιμετωπίζεται με γεγονότα και λογική; (facts and logic, που λένε και στο χωριό μας).

Αντιθέτως, αν λες πράγματα όπως ότι οι εμβολιασμένοι αρχίζουν ακούν ραδιόφωνο μέσα στο κεφάλι τους, η απάντηση είναι πολύ πιο δύσκολη. Ένα τέτοιο επιχείρημα ανέφερε κι ο κατά τα άλλα εξαιρετικά ψύχραιμος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, Ιερώνυμος, όταν ρωτήθηκε περί αντιδράσεων σχετικά με την απόφαση να γίνουν εμβολιασμοί σε Ιερούς Ναούς από τις 3 Οκτωβρίου. Το υπέροχο αυτό επιχείρημα, το οποίο είναι βγαλμένο από το Fallout: New Vegas, το άκουσε μάλιστα όταν εμβολιάστηκε ο ίδιος.

- Διαφήμιση -

Όπως είπε:

«ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΡΕΛΑ. ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΠΩΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΟΠΛΑ ΘΑ ΜΕ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΩ ΠΡΩΤΟΣ. Ε ΕΝΤΑΞΕΙ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.»

Δείτε το βίντεο:

Ας αφήσουμε λίγο στην άκρη το εμβόλιο κι ας μας πουν αυτοί οι άνθρωποι τι παραπάνω ξέρουν για έξυπνα όπλα και Γ’ Παγκόσμιο, ακούγονται όλα πάρα πολύ κουλ.

Πηγή: Luben.tv

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα