Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Πειραιάς: «Τον έφαγα επιτέλους τον…» έλεγε ο 68χρονος

Μέρα – μεσημέρι, στο κέντρο του Πειραιά, ένας 68χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι έναν 389χρονο υπάλληλο πάργκινκ και τον σκότωσε. Μάλιστα, ο δράστης έριξε και δεύτερη φορά στο θύμα, όταν αυτό είχε πέσει στο έδαφος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης ήταν πρόσωπο που συχνά είχε προστριβές με τους εργαζόμενους στο πάρκινγκ αλλά και άλλους περιοίκους, ενώ είχε καταλήξει δύο φορές στο αυτόφωρο. Αυτή τη φορά, όμως, τα πράγματα έφτασαν σε τραγικό σημείο καθώς ο 68χρονος δολοφόνησε τον 39χρονο, πατέρα τριών παιδιών, μέσα στο κέντρο του Πειραιά το μεσημέρι της Παρασκευής.

- Διαφήμιση -

«Τον έφαγα επιτέλους τον…»

Ο 68χρονος αμέσως μετά τον πυροβολισμό στον 39χρονο, μπήκε στην πολυκατοικία όπου διαμένει κοντά στο πάρκινγκ. Εκεί, όταν έφτασε η Αστυνομία, συνελήφθη χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση.

«Τον βρήκαν με μισάνοιχτη την πόρτα, τα πόδια πάνω στο τραπεζάκι και σιγοσφύριζε. Περίμενε την σύλληψή του. Μάλιστα είπε στον αστυνομικό “τον έφαγα επιτέλους τον ….” », δήλωσε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» ο Σταύρος Μπαλάσκας που μίλησε με τον αστυνομικό που συνέλαβε τον 68χρονο.

Αργότερα, ωστόσο, όπως μεταδόθηκε και χθες από το Mega, ο ίδιος έλεγε πως «δεν ήθελα να καταλήξει έτσι», για τη δολοφονία που διέπραξε. «Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτηση μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Πηγή: Newsbomb.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα