Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Πιστοποιητικά “μαϊμού” με 500 ευρώ – Τεράστια απάτη σε βάρος της δημόσιας υγείας

Στα 500 ευρώ η «ταρίφα» για ψεύτικες βεβαιώσεις εμβολιασμού σε ανεμβολίαστους – Οι επιστολές που λαμβάνουν Βολιώτες και οι γιατροί στη Βουλγαρία – Πώς ψαρεύουν πελάτες… μέσω των social media!

Απάτη ολκής σε βάρος της δημόσιας υγείας με σκοπό προφανώς το κέρδος, αλλά και την παραπλάνηση των αρχών έχουν στήσει επιτήδειοι με φόντο τα πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

- Διαφήμιση -

Πλέον το πιστοποιητικό εμβολιασμού θεωρείται το «διαβατήριο» του κάθε πολίτη, με βάση τα μέτρα που ισχύουν για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Είναι το «κλειδί» που ξεκλειδώνει πόρτες για τις μετακινήσεις για διακοπές ή επαγγελματικά ταξίδια εντός και εκτός συνόρων, καθώς επίσης και για σειρά άλλων δραστηριοτήτων.

Ομως υπάρχουν ακόμη πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν εμβολιαστεί είτε γιατί είναι αρνητές του εμβολίου, είτε γιατί συντρέχουν λόγοι υγείας, που δεν τους επιτρέπουν ακόμη να κάνουν το εμβόλιο.

Δυστυχώς λειτουργεί ως κίνητρο ώστε επιτήδειοι να θέλουν να πλουτίσουν σε βάρος της δημόσιας υγείας και της προσωπικής ασφάλειας του κάθε ανυποψίαστου πολίτη.

Πώς; Τάζουν ότι μπορούν να εξασφαλίσουν, με το αζημίωτο φυσικά, πιστοποιητικά εμβολιασμού σε ανεμβολίαστους χωρίς να χρειαστεί να «τσιμπηθούν».

 Πιστοποιητικά 'μαϊμού' με 500 ευρώ! Τεράστια απάτη σε βάρος της δημόσιας υγείας

Στον Βόλο μέχρι στιγμής τουλάχιστον 20 άτομα έχουν δεχθεί «όχληση» από ανθρώπους, που υποστηρίζουν ότι μπορούν να μεσολαβήσουν… για να πιστοποιηθούν σαν εμβολιασμένοι, μολονότι δεν έχουν καν περάσει την πόρτα εμβολιαστικού κέντρου!

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα