Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Προφυλακιστέος ο Μένιος Φουρθιώτης και οι δύο άλλοι κατηγορούμενοι

Ανακριτής και Εισαγγελέας αποφάσισαν να μπει προφυλακιστέος ο Μένιος Φουρθιώτης καθώς επίσης και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι για τις σκηνοθετημένες επιθέσεις στο σπίτι του τηλεπαρουσιαστή και τους πυροβολισμούς σε βάρος αστυνομικών σε καταδίωξη στη Νέα Ερυθραία, με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

Αντίθετα, ελεύθερος αφέθηκε ο τέταρτος κατηγορούμενος στην υπόθεση που βαρύνεται για πλημμεληματική κατοχή ναρκωτικών και όχι για ανάμειξη στο ως άνω κατηγορητήριο.

- Διαφήμιση -

Κανείς κατά την έξοδό του, από την Ευελπίδων δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, ενώ και οι τρεις αρνήθηκαν τις κατηγορίες. 

Οι απολογίες τους κράτησαν περίπου 6 ώρες ενώπιον του 30ου τακτικού ανακριτή. Ο παρουσιαστής αρνήθηκε τις κατηγορίες εναντίον του, όπως επίσης και οι δυο συγκατηγορούμενοί του που φέρονται ως δράστες των επιθέσεων εναντίον της οικείας του παρουσιαστή και εναντίον των αστυνομικών.

Οι συγκατηγορούμενοι του παρουσιαστή που βαρύνονται και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στη συμπλοκή στη Νέα Ερυθραία, αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται επικαλούμενοι, μεταξύ άλλων, τα στίγματα των κινητών τους τηλεφώνων που, όπως λένε, καταδεικνύουν ότι δεν βρίσκονταν στο σημείο που έγινε η ανταλλαγή πυροβολισμών.

Επέμειναν επίσης πως η μόνη τους σχέση με το Μένιο Φουρθιώτη ήταν ότι τους είχε προσλάβει ως φύλαξή του μετά την απόφαση να αποσυρθεί η αστυνομική του συνοδεία.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα