Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Σεπόλια: «Της έδινα 1 ευρώ να πάρει παγωτό», λέει ο διαιτητής

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των Σεπολίων, όπου μία 12χρονη έπεφτε θύμα συστηματικής σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης. Οι Αρχές έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση έξι ανδρών και μεταξύ αυτών είναι ένας 60χρονος πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου, ο οποίος θα κληθεί για εξηγήσεις στην Ανακρίτρια. Ο 60χρονος πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά ενώ σε επικοινωνία που είχε μαζί του ο ΑΝΤ1 αρνείται πως έχει εμπλοκή στους βιασμούς και τη μαστροπεία.

- Διαφήμιση -

Σεπόλια: Δύο κορυφαίοι πολιτικοί της Ν.Δ. στη λίστα Μίχου

Ο διαιτητής είπε στον ΑΝΤ1 πως γνώριζε τη 12χρονη από τα Σεπόλια και της έδινε χρήματα «1, 2, 5 ευρώ. Τσοντάραμε όλοι για να πάρει ένα παγωτό. Ολοι τη γνώριζαν στη γειτονιά πως ήταν φτωχόπαιδο». Ο διαιτητής υποστήριξε ότι έδινε συμβουλές στο κοριτσάκι για να «μην πέσει σε καμία παγίδα». Οσο για τη σχέση που είχε με τον Ηλία Μίχο που έχει προφυλακιστεί και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού και της μαστροπείας, ο 60χρονος λέει πως τον γνώριζε αλλά «”τα σπάσαμε” το 2019».  «Πέσαμε από τα σύννεφα όλοι γιατί έχουμε αρρωστημένους ανθρώπους στη γειτονιά» σημείωσε.

Σεπόλια: Η εμπλοκή του διαιτητή

Σύμφωνα με το STAR, ο πρώην διαιτητής έχει αρκετές κοινωνικές επαφές και είναι γνωστός στην ευρύτερη περιοχή, καθώς διατηρεί επαγγελματικό χώρο κοντά στο μαγαζί, που λειτουργούσε και ο Ηλίας Μίχος.  Παράλληλα, άξιο αναφοράς είναι ότι, σύμφωνα με το STAR, ότι το κατάστημά του υποδείχθηκε από το 12χρονο κοριτσάκι κατά τη διάρκεια κατάθεσής του στις Αρχές. Ο 60χρονος, μάλιστα, φέρεται πως έχει εμπλοκή και με την πολιτική. Από την πλευρά της η Μαρία Κουρτέση δικηγόρος του βασικού κατηγορούμενου Ηλία Μίχου υποστήριξε ότι ο πελάτης της δεν αποδέχεται την κατηγορία της μαστροπείας και υποστήριξε πως η μητέρα συνελήφθη διότι το παιδί έπεσε σε αντιφάσεις κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του.

Πηγή: Reader.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα