Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024

Σεπόλια: 10 φορές σε 4 μήνες την βίασε ο δερματολόγος

Ο γιατρός Α.Μ. που βίαζε την 12χρονη ακόμα και στο ιατρείο του και φέρεται να είχε και… βεβαρημένο μητρώο μιας και οι ασθενείς του καταγγέλλουν ο ένας μετά τον άλλο συμπεριφορές που πλέον καταλαβαίνουν ότι επρόκειτο για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, μαθαίνοντας το ποιόν του… επιστήμονα, πιθανώς το είχε πράξει έως και 10 φορές σε χρονικό διάστημα 4 μηνών.

Ο 65χρονος δερματολόγος-αφροδισιολόγος, βίαζε το 12χρονο κορίτσι από τα Σεπόλια στο ιατρείο του στην οδό Βορείου Ηπείρου στον Κολωνό, με τον παιδόφιλο, παιδοβιαστή και προαγωγό της, Ηλία Μίχο να έχει φυσικά ρόλο διαμεσολαβητή, μιας κι αυτός κανόνιζε τα ραντεβού βιασμών του ανήλικου κοριτσιού μέσω των δεκάδων λογαριασμών που είχε φτιάξει στο BlindChat. Υστερα από τόσες καταθέσεις -έχει φτάσει ήδη τις 6- το κορίτσι έχει αρχίσει να… λύνεται και να δίνει με λεπτομέρειες τα στοιχεία των βιαστών της, που μέχρι στιγμής είναι τουλάχιστον 11 κι έπονται κι άλλοι…

- Διαφήμιση -

Η 33η ανακρίτρια αρχικά εξέδωσε εντάλματα για τις 5 συλλήψεις που έγιναν την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία 7-8 ακόμη βιαστών του κοριτσιού μεταξύ των οποίων, σύμφωνα με αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση περιλαμβάνονται, ένας εργάτης, ένας ιδιοκτήτης καταστήματος, δύο ιδιωτικοί υπάλληλοι και ένας 65χρονος οδοντίατρος.

Κολωνός: Πέντε νέες συλλήψεις για τους βιασμούς του 12χρονου κοριτσιού

Ανακρίνονται οι 5, έρχονται νέες συλλήψεις

Τα στοιχεία, που εμπλέκουν τους υπολοίπους βιαστές του κοριτσιού είναι στη διάθεση της κυρίας ανακρίτριας, η οποία συλλέγει τα στοιχεία κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα εκδώσει και νέα εντάλματα σύλληψης το επόμενο διάστημα. Προέχει ωστόσο σήμερα η απολογία των 5 νέων συλληφθέντων παιδοβιαστών, οι οποίοι θα ακολουθήσουν και πάλι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το δρόμο των υπολοίπων, δηλαδή αυτόν της φυλακής.

Σε περίπτωση που συλληφθούν ή κατηγορηθούν και τα υπόλοιπα άτομα που κατονόμασε το μια για πάντα στιγματισμένο κορίτσι, τότε ο αριθμός των κατηγορουμένων θα ξεπεράσει τους 20, με τους περισσότερους εξ αυτών να έχουν βιάσει το παιδί.

Εδινε 50 ευρώ τη φορά, «έχτιζε» άλλοθι για να τη γλιτώσει

Ο δερματολόγος-αφροδισιολόγος Α.Μ. με βάση τα νέα στοιχεία του ρεπορτάζ βίασε έως και 10 φορές το κορίτσι στο ιατρείο του, με την 12χρονη να καταθέτει στις Αρχές ότι είχε πάει στο ιατρείο του ακόμα και με ασθενείς να περιμένουν στο σαλόνι για να εξεταστούν. Ο 65χρονος που είχε θητεύσει και στο νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» είχε προετοιμάσει τον δικηγόρο του για την επερχόμενη σύλληψή του και μάλιστα είχε προσπαθήσει να χτίσει και ψεύτικο άλλοθι, προσποιούμενος ότι έλειπε στο εξωτερικό το διάστημα που βίαζε την κοπέλα.

- Διαφήμιση -

Σεπόλια: Ο Μίχος εξέδιδε την ανήλικη και σε live streaming

Στο ιατρείο του, γίνεται πλέον… παρέλαση καθημερινά με τον κόσμο να τον «σταμπάρει» με ονοματεπώνυμο γράφοντας συνθήματα με τα πλήρη στοιχεία του στον τοίχο του ιατρείου που βρίσκεται στην οδό Βορείου Ηπείρου στα Σεπόλια, με ένα από αυτά να αναφέρει «οι βιαστές δεν είναι κρίμα, είναι πιο άνετα στο μνήμα» κι από κάτω με κόκκινα γράμματα αναγράφεται «Μ….ς παιδόφιλος».

Παράλληλα, οι ασθενείς που είχαν την ατυχία να εξεταστούν από τον παιδόφιλο γιατρό, αντιλαμβάνονται πλέον ότι τα αγγίγματα που ένιωθαν ότι δεν ήταν σωστά, ήταν ξεκάθαρα σεξουαλικές παρενοχλήσεις, με τον γιατρό είτε να γδύνει είτε να αγγίζει ασθενείς και κυρίως ανήλικους ακόμα κι αν είχαν πρόβλημα σε σημεία άσχετα με αυτά που «εξέταζε» ο διεστραμμένος δερματολόγος, ο οποίος βρίσκεται πλέον ένα βήμα από την προφυλάκισή του.

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα