Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού: Οι επισκέπτες μπαίνουν χωρίς πιστοποιητικά

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού, τη στιγμή που η χώρα μας μετράει δεκάδες χιλιάδες κρούσματα κορονοϊού καθημερινά, παρατηρούνται για ακόμα μία ημέρα στο σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού.

Οι υπεύθυνοι του χώρου, ο οποίος άνοιξε πριν από περίπου ένα μήνα δεν φαίνεται να δίνουν καμία απολύτως σημασία στα υγειονομικά μέτρα και τους ελέγχους, καθώς τη θέση όλων αυτών έχουν πάρει η ασυδοσία και η ανευθυνότητα.

- Διαφήμιση -

Οι εικόνες είναι πραγματικά απερίγραπτες… Οι επισκέπτες δεν φορούν μάσκες πουθενά, οι αποστάσεις δεν τηρούνται σε κανένα χώρο, ενώ οι έλεγχοι για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού είναι σχεδόν ανύπαρκτοι. Πολλοί πελάτες του σαλέ περνάνε μόνο με ένα νεύμα στον άνθρωπο που κάθεται στην πόρτα για να ελέγχει -υποτίθεται- τα πιστοποιητικά, ενώ στις λιγοστές περιπτώσεις που όντως γίνεται έλεγχος, δεν τσεκάρεται η ταυτοπροσωπία.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με καταγγελίες που είχαν φτάσει τις προηγούμενες ημέρες στο Newsbomb.gr αρκετοί ήταν αυτοί που αφού πήγαν στο σαλέ του χιονοδρομικού του Παρνασσού, επιστρέφοντας στις εστίες τους βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραβάσεις δεν σταματούν στον εσωτερικό χώρο του σαλέ, καθώς λίγα μέτρα πιο έξω και συγκεκριμένα στο κλαμπ Dybbuk που λειτουργεί στο σημείο, υπάρχει μουσική στη διαπασών και ο ένας είναι… πάνω στον άλλον. Ότι συμβαίνει και στο «αδερφάκι» του στην Αθήνα δηλαδή.

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα