Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έφυγε από την ζωή γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος σε ηλικία 59 χρονών – Άφησε ορφανή την 16χρονη κόρη της

Η δημοσιογράφος Μαρούλα Κορκοντζέλου έφυγε προχθές το βράδυ από κοντά μας. Η αγαπημένη συνάδελφος, αντιπρόεδρος του Επικουρικού Ταμείου της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, που τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Λάρισας όπου νοσηλευόταν.

Η Μαρούλα Κορκοντζέλου γεννήθηκε πριν από 59 χρόνια στη Λάρισα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Βόλο και κατόπιν εισήχθη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου και αποφοίτησε από το Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής.

- Διαφήμιση -

Από το 1983 έως και το 2003 που συνταξιοδοτήθηκε εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς του Βόλου. Ήταν παντρεμένη με τον αρχιτέκτονα μηχανικό Δήμο (Μάκη) Μαντζιάρη ενώ κόρη της Αμαλία 16 ετών είναι μαθήτρια της 2ας Λυκείου.

Διατέλεσε επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επικουρικού Ταμείου της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και αντιπρόεδρος μέχρι πρότινος. Παράλληλα ανέπτυξε πλούσια δράση ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Βόλου, ενώ είχε διατελέσει και σε άλλες θέσεις του εν λόγω Δ.Σ.. Σκοπός και αποστολή της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Βόλου είναι η παροχή κάθε βοηθείας προς το Ίδρυμα «Ορφανοτροφείο Βόλου».

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 στις 11.00 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Βόλο, ενώ η σορός της θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 10.30 το πρωί.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα