Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Αλλάζει ο καιρός από το βράδυ – Έρχονται κρύο, τοπικές βροχές και ισχυροί άνεμοι

Αλλάζει ο καιρός από τις βραδινές ώρες της Τρίτης 9/11, όπως αναφέρουν τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr. Ειδικότερα, αναμένονται τοπικές βροχές και σημαντική ενίσχυση των ανέμων, ενώ ο Σάκης Αρναούτογλου σημειώνει πως το κρύο θα γίνει αισθητό τις επόμενες ημέρες.

Τοπικές βροχές θα σημειωθούν από τις βραδινές ώρες της Τρίτης 09/11 έως το πρωί της Τετάρτης 10/11 κατά κύριο λόγο στα βόρεια, ανατολικά και νοτιοανατολικά ηπειρωτικά και στα βόρεια της Κρήτης, όπως αναφέρει το meteo.gr.

- Διαφήμιση -

Οι άνεμοι θα παρουσιάσουν σημαντική ενίσχυση. Στο Αιγαίο θα επικρατήσουν βόρειοι και βορειοανατολικοί άνεμοι 5 έως 7 μποφόρ και τοπικά έως 8 μποφόρ. Μεταξύ Κρήτης και Πελοποννήσου θα επικρατήσουν βορειοανατολικοί άνεμοι 6 έως 8 μποφόρ και ενδεχομένως κατά τόπους έως 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι ανατολικοί άνεμοι θα έχουν ισχύ από 4 έως 6 μποφόρ, σημειώνεται όμως ότι στον Πατραϊκό Κόλπο η έντασή τους θα κυμαίνεται μεταξύ 5 και 7 μποφόρ.

Σάκης Αρναούτογλου: Πέφτει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες

Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε πως την Τετάρτη, με εξαίρεση την ανατολική Μακεδονία και τα νησιά του βορειονατολικού Αιγαίου, τα σύννεφα στη χώρα θα πυκνώσουν και η θερμοκρασία -κυρίως σε αυτές τις περιοχές- θα σημειώσει πτώση.

Ο υδράργυρος θα πέσει την Τετάρτη, και στην Αττική η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι στους 16 βαθμούς Κελσίου. Η πιο κρύα ημέρα φαίνεται ότι θα είναι η Πέμπτη, με τον υδράργυρο στην Αττική να κάνει βουτιά στους 14 βαθμούς Κελσίου. Παρασκευή και Σάββατο μικρή άνοδος στους 16 και 17 βαθμούς Κελσίου αντίστοιχα.

Πηγή: Newsbeast.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα