Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Αυτός είναι ο 31χρονος που προσέλαβε 18χρονη ως baby sitter και τη βίασε!

Αυτός είναι ο 31χρονος που προσέλαβε 18χρονη  μέσω Facebook ως baby sitter και τη βίασε στο σπίτι του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

filaddelfia__1_
- Διαφήμιση -
filaddelfia__2_

Ο δράστης, που δεν έχει παιδιά, της έκλεισε ραντεβού και αφού της κόλλησε το μαχαίρι στο λαιμό, τη βίασε.  Η ανατριχιαστική ιστορία με θύμα μια νεαρή κοπέλα που είχε ανάγκη για εργασία και κατέληξε να έχει βιαστεί σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

Το θύμα μετά το εφιαλτικό σκηνικό που βίωσε, βρήκε τη δύναμη και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 31χρονου βιαστή της με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση των αρχών και τη σύλληψη στην περιοχή του μετά από ένταλμα σύλληψης σε βάρος του από την Εισαγγελία.

filaddelfia__4_

Όπως κατέθεσε η κοπέλα, ο δραστης την προσέγγισε μέσω Facebook με την προφαση οτι ψαχνει baby sitter και μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων κατάφερε να την πείσει να μεταβεί την Κυριακή σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να συζητήσουν για την πρόσληψή της, ως νταντά του παιδιού του.

Η κοπέλα ανυποψίαστη, μετέβη στο εν λόγω διαμέρισμα, όπου ο κατηγορούμενος με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και τη βίασε.

- Διαφήμιση -

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ταυτοποιήθηκε ο δράστης και συνελήφθη στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά.

Πηγή: Protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα